12 стихови на Ладке – Тони Какар, Неха Какар | 2022 година

By Ронда Е. Гоуер

12 стихови на Ладке: Во гласот на Тони Какар и Неха Какар. оваа најнова 12 Ladke Song Music ја дава Тони Какар додека ова Хинди песна стиховите се исто така напишани од Тони Какар, додека видеото е режирано од Тони Какар, Сумит Кумар и Пратмеш Параб.

Овој спот за сосема нова песна ги содржи Неха Какар и Тони Какар.

Уметникот: Тони Какар и Неха Какар

Коментари за оваа песна: Тони Какар

Составно: Тони Какар

Филм/Албум: -

Должина на: 2: 22

Издаден: 2022

етикета: Тони Какар

Слика од екранот на 12 текстови на Ладке

12 стихови на Ладке – Тони Какар, Неха Какар

Главна теретана Shym Jata Hoon Tere Liye
Главно тело Banata Hoon Tere Liye
Главна Анде Санде Ката Хун Тере Лије
Главен велосипед Пе Аата Хун Тере Лије

Се Те Нота Сунти Хаи
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Тера Бојфренд Кон Са

Тера Бојфренд Кон Са
Каун Каун Каун

Се Те Нота Сунти Хаи
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Тера Бојфренд Кон Са

Се Те Нота Сунти Хаи
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Тера Бојфренд Кон Са

Wo Jiske Dole-sole
Wo Jis-se Man Mera Dole
Wo Jo Mujhe Pyaar Karega
Во Карега Хауле Хауле

Ај Ај Ај Ај
Ааха Ааха Ааха

Се Те Нота Сунти Хун
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Мера дечкото Кон Са

Се Те Нота Сунти Хун
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Мера дечкото Кон Са

Главна теретана Shym Jata Hoon Tere Liye
Главно тело Banata Hoon Tere Liye (Ааха)
Главна Анде Санде Ката Хун Тере Лије
Главен велосипед Пе Аата Хун Тере Лије (О)

Ту Мити Мити Чоколадо Хаи
Главната долина Хун Вонка
12 Ладке Сат Гоум
Тера Бојфренд Кон Са

Се Те Нота Сунти Хаи
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Тера Бојфренд Кон Са

Tu Gym Shym Jata Hai Mere Liye
Tu Body Banata Hai Mere Liye (секси)
Ту Анде Санде Ката Хаи Мере Лије
Tu Bike Pe Aata Hai Mere Liye (Хмм)

Главен Mithi Mithi чоколадо Hoon
Долината Ту Хун Вонка
12 Ладке Саат Гуме
Мера дечкото Кон Са

Се Те Нота Сунти Хаи
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Тера Бојфренд Кон Са

Wo Jiske Dole-sole
Wo Jis-se Man Mera Dole
Wo Jo Mujhe Pyaar Karega
Во Карега Хауле Хауле

Ај Ај Ај Ај
Ааха Ааха Ааха

Се Те Нота Сунти Хаи
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Мера дечкото Кон Са

Се Те Нота Сунти Хаи
Гана Леле Понс Ка
12 Ладке Сат Гоум
Мера дечкото Кон Са

Мера дечкото Кон Са
Тера Бојфренд Кон Са
Мера дечкото Кон Са
Тера Бојфренд Кон Са
Мера дечкото Кон Са

Уште една нова песна Текст на Мореј Сајаан Џи – Маниндер Бутар (2022)

Оставете коментар