Ачха Сила Дија Текст – Јаани и Б Праак | Нора Фатехи (2023)

By Еша Свами

Ачха Сила Дија стихови: од B Praak, сосема нов Хинди песна испеана од Б Праак. Текстот на песната Achha Sila Diya ги напиша Јаани, додека музиката на песната беше дадена од Б Праак и компонирана од Јаани. Беше објавен во 2023 година во име на Т-серијата. Оваа песна ја режираше Арвинд Каира. Подвиг Рајкуммар Рао, Нора Фатехи и Аакаш Ахуја.

УметникотБ Праак

Коментари за оваа песна: Јаани

Составно: Јаани

Музика: Б Праак

Филм/Албум: -

Должина на: 5: 18

Издаден: 2023

етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Achha Sila Diya

Ачха Сила Дија текстови – Јаани и Б Праак

Је Чоти Моти Батеин
Тох Хоти Рехти Хаи
Је Чоти Моти Батеин
Тох Хоти Рехти Хаи
Ye Chhoti Moti Baaton Se
Кахан Дареин Хум
Дух Је Нахи Ки
Мелодија Tasveer Jalaayi Meri
Уски Ааг Шеки Ваха Маре Хум

Пјаар Ка, Пјаар Ка
Haaye Mere Pyaar Ka
Хаар Ка Хаар Ка
Хаје Мери Хаар Ка

Хо Маза Ле Рахе Хаи Лог
Мери Хаар Ка
Хо Маза Ле Рахе Хаи Лог
Мери Хаар Ка
Јаар Не Хи Плен Лија
Гар Јаар Ка
Ачха Сила Аа..

Хо Аха Сила Дија
Мелодија Mere Pyaar Ka
Хо Аха Сила Дија
Мелодија Mere Pyaar Ka
Хо Јаар Не Хи Плен Лија
Гар Јаар Ка

Ачха Сила Дија
Мелодија Mere Pyaar Ka
Хо Аха Сила Дија
Мелодија Mere Pyaar Ka
Јаар Не Хи Плен Лија
Гар Јаар Ка
Аха Сила….

Аиси Куда Аиси Куда
Дуаа Де Де Мујко
Ке Марне Ке Баад
Гам Диха Каре Тујко

Аиси Куда Аиси Куда
Дуаа Де Де Мујко
Ке Марне Ке Баад
Гам Диха Каре Тујко

Кааш Аиса Хо Ки
Неендеин Уд Јаје Тери
Тере Гар Ке Ааге
Кабар Бане Мери

Хо Каатил Хаи Ту Мере Аитбар Ка
Јаани Каатил Хаи Ту Мере Аитбаар Ка
Хо Јаар Не Хи Лоот Лија Гар Јаар Ка

Ачха Сила Дија
Мелодија Mere Pyaar Ka
Хо Аха Сила Дија
Мелодија Mere Pyaar Ka
Јаар Не Хи Плен Лија
Гар Јаар Ка
Аха Сила….

Само Саат Саат Чале Тери Пархаји
Ек Ту Хаи Жисе Мери Јаад На Ааји
Хо Мере Саат Саат Чале Тери Пархаји
Ек Ту Хаи Жисе Мери Јаад На Ааји
Каун Та Самандар Јо Паас Тере Аја
Каун Нади Jisne Teri Pyaas Bujhaayi

Хо Каб Се Ираада Та
Тера Војна Ка
Хо Каб Се Ираада Та
Тера Војна Ка
Хо Јаар Не Хи Плен Лија
Гар Јаар Ка

Ачха Сила Дија
Мелодија Mere Pyaar Ka
Хо Аха Сила Дија
Мелодија Mere Pyaar Ka
Јаар Не Хи Плен Лија
Гар Јаар Ка
Аха Сила….

Муже Лагта Хаи Аивеин Бадуа Ленге
Муже Лагта Хаи Ки Аивеин Бадуа Ленге
Апне Сааф Хаат Ганде Кара Ленге
Mujhe Chhod Ke Jaane Wale
Јаа Чод Дија Тујко
Џиска Мара Хуа Замер
Hum Usko Maar Ke Kya Lenge

Песна Мунда Сона Хун Главен текст од Шехзада (2023)

Оставете коментар