Текст на Акди Пакди – Лигер (2022) | Дев Неги

By Ронда Е. Гоуер

Текст на Акди Пакди од Лигер е најнов Боливудска песна испеана од Дев Неги, Пауни Пандеј, Лијо Џорџ со музика дадена и од Lijo George, Dj Chetas. Текстот на песната Акди Пакди ги напиша Мохсин Шаик, Азим Дајани. Оваа песна е издадена во име на Sony Music India.

Во ова видео за песна се појавуваат Виџеј Девераконда, Анања Пандеј.

Пејач: Дев Неги, Пауни Пандеј, Лијо Џорџ

Коментари за оваа песна: Мохсин Шеик, Азим Дајани

Составен: Лијо Џорџ, диџеј Четас

Филм/Албум: Лигер

Должина: 2: 10

отпуштете го: 2022

Етикета: Сони Музика Индија

Слика од екранот на текстот на Акди Пакди

Акди Пакди Текст – Лигер

Акди пакди дика дикади
Дикиди диккиди дика дикиди
Дика диккиди диккиди дикиди
Дикиди диккиди диккиро
Dikkiro dikkiro dikkiro dikkiro..

Акди пакди дика дикади
Дикиди диккиди дика дикиди
Дика диккиди диккиди дикиди
Дикиди

Ајде да одиме Boyyyssss!!!
Дил маања!

Акди пакди дика дикади
Дикиди диккиди дика дикиди
Дика диккиди диккиди дикиди
Дикиди диккиди диккиро

Акди пакди дика дикади
Дикиди диккиди дика дикиди
Дика диккиди диккиди дикиди
Дикиди диккиди диккиро

Еј…
Ек здраво погледни ме
О драга моја
Главна мува мушичка хогаја
Jab se tune touch kiya
Је дил бхи срамежлив срамежлив хогија

Ох…
Ек здраво погледни ме
О драга моја
Главна мува мушичка хогаја
Jab se tune touch kiya
Је дил бхи срамежлив срамежлив хогија

Ареј
Акад бакад џамке пакад
Апне дил ко ту
Главен бхи јаха ту бхи јаха
Знаеш дека те сакам

Ареј
Акад бакад џамке пакад
Апне дил ко ту
Чал чход шарма наах балам
Карке дикха лигер степ ту

Акди пикди тукди пикади,
Што е ***

Акди пакди дика дикади
Дикиди диккиди дика дикиди
Дика диккиди диккиди дикиди
Дикиди диккиди диккиро

Акди пакди дика дикади
Дикиди диккиди дика дикиди
Дика диккиди диккиди дикиди
Дикиди диккиди диккиро

Еј
Ох мери мајна (еј..)
Кахо пиар хаи на (хо..)
Yeh liger deewana toh nache zamana

Еј
О, мери мајна (боло..)
Кахо пјаар хаи на (хаи на хаи на хаи на)
Yeh liger deewana то наче џамана

Ареј
Google kiya hai maine saara jahan
Тере Џејсе кои нахи мајну јаха

Ареј
Lakho hazaaro mein tu ajooba
Чал чход шарам чаи гарам
Карке дикхао лигер чекор главен

Танцување странски стил акди пакди
Танцување странски стил акди пакди
Полека Boyyysssss!!!
Акди пакди
Сите!

Акди пакди дика дикади
Дикиди диккиди дика дикиди
Дика диккиди диккиди дикиди
Дикиди диккиди диккиро

Акди пакди дика дикади
Дикиди диккиди дика дикиди
Дика диккиди диккиди дикиди
Дикиди диккиди диккиро

Јех лигер дивана хогаја
Јех лигер дивана хогаја
Аха! Забавата заврши! Оди си дома!

Песна Стихови на Ready For Love – Blackpink X Pubg Mobile Lyrics (2022)

Оставете коментар