Angaaron Lyrics – Pushpa 2 The Rule (2024) | Шреја Гошал

By Ширли Хауарт

Текст на Ангарон од „Пушпа 2“ ова најново Боливудска песна се пее од Шреја гошал, Музиката компонирана од Rockstar DSP (Деви Шри Прасад), додека стиховите на Angaaron беа напишани од Raqueeb Alam. Филмот е во режија на Сукумар.

Пејач:  Шреја гошал

Коментари за оваа песна: Ракиб Алам

Составен: Rockstar DSP (Деви Шри Прасад)

Филм/Албум: Pushpa 2 Правилото

Должина: -

отпуштете го: 2024

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Ангаарон

Angaaron Lyrics – Pushpa 2 The Rule

Текстовите Наскоро…

Еве ја најновата хинди песна Не смешни текстови – Madgaon Express | 2024 година

Оставете коментар