Баариш Аа Јаве Текст – ((Митраз)) | Најнова хинди песна (2022)

By Еша Свами

Текст на Баариш Аа Јаве е сосема нов Хинди песна испеана од Митраз. Музиката на песната е компонирана од Митраз и Баариш Аа Јаве Текстот е исто така напишан од Митраз. Објавен е во 2022 година во име на Voilà! Диги.

Музичкото видео со Акаш Тапа и Прагати Верма.

Пејач: Митраз

Коментари за оваа песна: Митраз

Составен: Митраз

Филм/Албум: -

Должина: 2:25

отпуштете го: 2022

Етикета: Voilà! Диги

Слика од екранот на стиховите на Баариш Аа Јааве

Баариш Аа Јаве текстови – Митраз

Јадон баариш аа јаве
Саану тадпа јаве
Тера ноор о јаара
Dil vich reh jaave

Хаан јадон баариш аа јаве
Dil nu dhadka jave
Фир тери кахани ману самјаве

Ман Мера е дунија ч лагта нахи
Tanhaai mein chhaye beliya
Ман Мера е дунија ч лагта нахи
Рањишеин хаи јо самаје белија

Јадон баариш аа јаве
Саану тадпа јаве
Тера ноор о јаара
Dil vich reh jaave

Хаан јадон баариш аа јаве
Dil nu dhadka jave
Фир тери кахани ману самјаве

Саазишеин дил ди
Квахишеин дил ди
Kaise samjhawan главен тајну маахи

Хо сазишеин дил ди
Квахишеин дил ди
Kaise kar paawan главен тајну заахир

Хаан ман мера е дунија ч лагта нахи
Tanhaai mein chhaye beliya
Ман Мера е дунија ч лагта нахи
Рањишеин хаи јо самаје белија

Џејдон баариш аа јаве
Саану тадпа јаве
Тера ноор о јаара
Dil vich reh jave

Хаан јадон баариш аа јаве
Dil nu dhadka jave
Фир тери кахани ману самјаве

Песна Текст на лоши одлуки – ((BTS)) | Бени Бланко | (2022)

Оставете коментар