Текст на лоши одлуки – ((BTS)) | Бени Бланко | (2022)

By Еми С. Брентли

Текст на лоши одлуки by БТС, Бени Бланко, Снуп Дог е сосема нов Англиска песна со музика дадена и од Benny Blanco, Blake Slatkin и Cashmere Cat. Текстот на песната Bad Decisions се напишани од Бени Бланко, Мајк Познер, Блејк Слаткин, Кашмир Мачка, Снуп Дог.

Објавен е во 2022 година во име на Бени Бланко.

Пејач: BTS, Бени Бланко, Снуп Дог

Коментари за оваа песна: Бени Бланко, Мајк Познер, Блејк Слаткин, Кашмирска мачка, Снуп Дог

Составен:  Бени Бланко, Блејк Слаткин и Кашмирска мачка

Филм/Албум: Лоши одлуки

Должина: 4: 02

отпуштете го: 2022

Етикета: Бени Бланко

Слика од екранот на стиховите на лоши одлуки

Текст на лоши одлуки – BTS

Радио станица BTSN-двојна ОП

Без шминка, го сакам тоа Ш-
Ти си толку проклето убава, се колнам дека ме разболуваш
Ја сакам твојата љубов, сакам име
Внатре во моето срце, нема ништо друго освен запален пламен

Ако ја сакаш мојата љубов
Дојдете малку поблиску
Не ме терајте да чекам

Ајде да донесеме некои лоши одлуки
Те сакам, ох, душо, цело време
Затоа дај ми ги сите твои бакнежи
Те сакам понеделник, вторник, среда, душо, секоја вечер

И се чувствува како (О, ах)
Изгледа дека никогаш нема да те извадам од памет
И се чувствува како (О, ах)
Те сакам, ох, душо, цело време

Сите ме гледаат како летам (О, да)
И мислам дека ја знам причината зошто (О, да)
Затоа што те добив овде покрај мене (О, да)
И не можам да те дозволам да заминеш
Ако не сум со тебе, не сум во ред

Ако ја сакате мојата љубов (Да)
Дојдете малку поблиску
Не ме терајте да чекам (Ох)

Ајде да донесеме некои лоши одлуки
Те сакам, ох, душо, цело време
Затоа, дај ми ги сите твои бакнежи (бакнежи)
Те сакам понеделник, вторник, среда, душо, секоја вечер (Секоја вечер)

И се чувствува како (О, ах, да)
Изгледа дека никогаш нема да те извадам од памет
И се чувствува како (Ох, ах)
Те сакам, ох, душо, цело време

Ајде да правиме работи што отсекогаш сте ги сакале
Забавувајте се и живејте го својот живот
Помогни ми да изгубам ден и да најдам место
Дека можеме лице в лице

Дозволете ми да ви покажам околу мојата хауба
Има лошо значење лошо како лошо што значи добро
Кога се во прашање правилата, јас ги кршам

Ајде да донесеме некои лоши одлуки
Те сакам, ох, душо, цело време
Затоа, дај ми ги (дај ми) сите твои бакнежи (бакнежи)
Те сакам понеделник, вторник, среда, душо, секоја вечер

И се чувствува како (О, да, ах, да)
Изгледа дека никогаш нема да те извадам од памет
И се чувствува како (О, кажи што? Ах)
Те сакам, ох, душо, цело време (Ох)

Летра: https://geniuslyrics.net/benny-blanco/bad-decisions/

Песна Лево и десно стихови – Чарли Пут | Јунг Кук од БТС (2022)

Оставете коментар