Текст на Бефикријан од Палак Мухал | 2023 година

By Ронда Е. Гоуер

Текст на Бефикријан од Палак Мухал, ова најново Хинди песна се пее во гласот на Палак Мухал. Музика составена од Сандип Батраа. Најновите текстови на песната на Бефикријан ги напиша Азим Ширази. Нејзиното музичко видео е објавено од Voilā! Диги.

УметникотПалак Мухал

Коментари за оваа песна: Азим Ширази

Составно: Сандип Батраа

Филм/Албум: -

Должина на: 3: 23

Издаден: 2023

етикета: Воила! Диги

Слика од екранот на стиховите на Бефикријан

Текст на Бефикријан – Палак Мухал

Мат сочо кал ки
Хаи шам далти
Мути меин бар ле
Кушијан во џо кал ти

Хо бефикријан манмаанијан
Карта хаи дил до карне де
Кучх мастијан манмарзијан
Хоти хаин то хо јане де

Хаан бас јахи хаи зиндаги
Хаан бас јахи хаи зиндаги

Пал сааре чал џи лејн хул ке
Khushiyon se milke zara

Гам џитни бхи ааје
Hawa mein uda dena saara
Хар ламха куш хоке гузре
Jo chahein wh hum karein
Хар манзил хаи апни
Сафар ка маза лена јаара

Хаан јеена хаи бас аај хи
Кјун кал ки кареин баат бхи
Бас khwaabon ki ungli
Пакад ке ту уд јаа зара

Куч галтијан атрангијан
Карта хаи дил до карне де

Кучх мастијан манмарзијан
Хоти хаин то хо јане де
Хаан бас јахи хаи зиндаги
Хаан бас јахи хаи зиндаги

Хаан бас јахи хаи зиндаги

Песна Текст на Шукрија од Чатрапати | 2023 година

Оставете коментар