Текст на Big Foot (A Cappella) од Ники Минаж | 2024 година

By Елеодора Аројо

Текст на Big Foot, испеана од Ники Минаж. Претставување на сосема ново Англиска песна Текстот на „Big Foot“ го напиша Ники Минаж, додека оваа најнова песна е исто така компонирана од Ники Минаж. Беше објавен на 29 јануари 2024 година, во име на Ники Минаж.

УметникотНики Минаж

Коментари за оваа песна: Ники Минаж

Составно: Ники Минаж

Филм/Албум: -

Должина на: 4: 23

Издаден: 2024

етикета: Ники Минаж

Слика од екранот на стиховите на Big Foot

Текст на Big Foot – Ники Минаж

Вашиот проток е толку досаден
Пијте шише Хени низ слама
Кучко, подобро прекинете го тој дијалог (28 срања)
„Пред тоа го удрив Карл и го купив твојот каталог
(Ха-ха-ха-ха-ха, ха-ха-ха-ха-ха) Воздивнете
Како ја ебеш мајка ти кога ќе умре?
Како оди на Гејл Кинг и не можеш да плачеш?
Чиле, bbbb-bye
Големо стапало, но ти сепак ситно пржено
Се заколнуваш на мртвата мајка кога лажеш (Ај, јо)

Оваа курва почнува да зборува за законот на Меган
За бесплатен ритам, можеш да ја погодиш Меган суров (Ох)
Ако сте писател на духови, Парди во вилицата на Меган (Ох-ох)
Упатени шутеви, но сè уште не и дозволувам на Меган да постигне гол (Кажи им)
Лоша кучка, сака шест стапала (Ох), јас ја нарекувам Голема нога (Брр-брр)
Кучката падна, реков: „Стани на добра нога“ (Ах, ах)
Ух, сè уште не е на врвот на „Црвениот руби“ (Не, не-не; мм-мм)
Обидете се да го украдете сосот, реков: „Стани ја мојата книга за готвење“ (Brr)
Но, навистина, јас сум слатка пита
PRTTY, но јас сум PETTY (Brr)
Хм, зошто лажеше за својата липо?
Ебењето на твојот најдобар пријател, човекот е луд, но ти таков тип
Лежеше кај кралицата, а потоа легна кај кралот, Гејл
Тој триесетгодишен чај, толку застарен
Кајли те избрка и те натера да се сопнеш до автомобилот
Барбз, ми треба добар бар за алкохол
Роман, чекај, тоа беше барот
Како боди билдер, продолжувам да ја подигам лентата
Јебига те застрелаа без лузна? (Brr)
Ова мало свинче токсично, некој го усвои (Ах-ха)
Мм, мм-мм, мм-мм
Срањето ќе стане темно како чоколадо
Ќе ти станам во задникот, кучко, стисни (Ву)
Мм, да, слично како француски
Ти ги добија сите Греми, но твојот тек е сè уште не
Какво фијаско, Лупе
Иднината ве натера да платите (Хаха)
Таа го сака Парди со Дебејби додека се фаќа за ториевците
Претпоставувам дека ѝ требаа кеси за пари за нив Треј Сонгз
Таа G-Eazy, Карл ја натера да ползи за тоа
Ај, зошто по ѓаволите ја пикаат Монста?
Заебана со Ники, оваа година, хо, доаѓам како порно ѕвезда
Таа едноставно беше лута што ниедна нига никогаш не ја сакаше
Ниту една нига нема да застане десет прсти зад неа
Дали е моја вина што добив добра вагина?
Зошто, по ѓаволите, се буниш со малолетничка?
„Бидејќи таа лежеше“ на твојата мртва мајка (Ох), на-на твојата мртва мајка (Ах-ах-ах-ах)
Лежи на твојата мртва мама (Ох-оо), на-на твојата мртва мајка
Лежи на твојата мртва мама (Ох-оо), на-на твојата мртва мајка
Лежи на твојата, лежеше, лежеше, лежеше на твојата мртва мајка (Брр, ох)

Сега слушај, Биг Фут
Знаеш дека добив многу чај
Лесно тргнав кон тебе
Ум (стаклен фрагмент газ, кучка)
Знаеш, секогаш кога ќе сретнам жена која ќе го ебе мажот на нејзината пријателка
(И дозволете му на вашиот пријател да зборува за вашето бебе од поранешната пријателка на интернет)
Знам дека (не, не) тие имаат многу зол дух
Хм (Каде се моите молитвени воини?)
Мислам дека не го сакате следниот дел од оваа песна
Знам дека тоа е најголемото внимание што некогаш сте го добиле
Мотика со еден тек, но верувајте ми
Ако не и се извиниш на мајка ти за дваесет и четири часа
Срање ќе стане погрдо од КенБарби, во ред? Не играј
Хм, и исто така, би сакал да кажам
До моите поддржувачи, ве сакам, Господ нека ве благослови, вие сте неверојатни
Хм, и сите добри пички, да
Но, јас сум многу сериозен
О, работите за кои сте излажале
Дури и за мајка ти
Не сакаш да излезат, во ред?
Сега, бидејќи мислите дека е смешно да се зборува за семејствата на луѓето
Сите ќе се приклучиме
Сите ќе ги играме игрите со ирваси
Штом ќе заздрави вашиот нов нос
И штом вашиот -
Па, да го оставиме тоа за втората рата, ррр

Уште една англиска песна BZRP – SHAKIRA Песна | Музички сесии #53 | 2023 година

Оставете коментар