Стихови на Ready For Love – Blackpink X Pubg Mobile Lyrics (2022)

By Ауреа Е. Џонс

Подготвени за љубов BLACKPINK текстови: Новото на јужнокорејската група девојки BLACKPINK Англиска песна Стихови на Ready For Love на англиски/романизиран. Текстот на новата песна Ready For Love ги напиша Теди Парк, KUSH (쿠시), 24, VVN, Bekuh BOOM. The Bekuh BOOM, 24, VVN, Teddy Park, KUSH (쿠시) ја компонирале музиката за песната.

Пејач: BLACKPINK

Коментари за оваа песна: Теди Парк, КУШ (쿠시), 24, ВВН, Бекух БУМ

Составен: Bekuh BOOM, 24, VVN, Теди Парк, КУШ (쿠시)

Филм/Албум: Подготвени за љубов

Должина: 3: 05

отпуштете го: 2022

Етикета: BLACKPINK

Слика од екранот на стиховите на Ready For Love

Стихови на Ready For Love - Blackpink X Pubg Mobile

BLACKPINK X PUBG MOBILE – „Ready For Love“ M/V

오늘 하루도 내 머릿속은 오직 ТИ
Не можам да те извадам од мојата глава
밤새 비워낸 병의 색은 BLUE

Да, 넌 도대체 몇 번을 내 맘 가져다 버린 건지 몰라
생각의 기차는 쉬지 않고 달려가 밤새 못 자

Да, 넌 아쉬울 때만 Да, 그저 아쉬울 때만 날
Да, 그래 아쉬울 때라도 너라면 좋으니까

이젠 기다릴 것도 없잖아
겁낼 필요도 없잖아
네 심장의 색깔을 보여줘

정말 내 세상엔 네가 필요해
두 눈을 떠봐 네 앞에 Еве ме

Подготвен сум за љубов

Кажи ми кога ќе бидеш подготвен
Затоа што веќе сум подготвен
Кажи ми кога ќе бидеш подготвен
Затоа што

Подготвен сум за љубов
Подготвен сум за љубов Подготвен сум за љубов
Подготвен сум за љубов
Подготвен сум за љубов

Подготвен или не, еве дојдов и трчам
Како да е сега или никогаш, никогаш не знам дали го сакаш
Што ако љубовта не беше она што требаше да биде?
Што ако нема Ромео за мене?
Нема надеж, нема рози, нема повеќе белешки за читање
Затоа ги држам очите затворени за да видам
Она што ми треба е засекогаш и засекогаш бебе, а не понекогаш
Кога го сакаш, тогаш најдобро е да дојдеш да ме најдеш затоа што сум подготвен

이젠 기다릴 것도 없잖아
겁낼 필요도 없잖아
네 심장의 색깔을 보여줘

정말 내 세상엔 네가 필요해
두 눈을 떠봐 네 앞에 Еве ме

Подготвен сум за љубов

Кажи ми кога ќе бидеш подготвен
Затоа што веќе сум подготвен
Кажи ми кога ќе бидеш подготвен
Затоа што

Подготвен сум за љубов
Подготвен сум за љубов Подготвен сум за љубов
Подготвен сум за љубов
Подготвен сум за љубов

네 영혼과 모든 것이
날 황홀하게 해 기뻐 웃게 해
나쁠 거 없잖아

네 모든 걸 날 위해 던질 때
널 지켜줄게

Лалала лалалала Лалала лалалала
Лалала лалалала Лалала лалалала

Песна Текст на Баариш Ааји Хаи – Стебин Бен (2022)

Оставете коментар