Текст на реприза на момчето од Дино Џејмс | 2023 година

By Сара Наир

Текст за реприза на момчето од Дино Џејмс. Ова најново Хинди песна испеана од Дино Џејмс, Музика компонирана од Блуиш. Најновите текстови на песната Boyfriend Reprise ги напиша Дино Џејмс. Неговото музичко видео е објавено од Дино Џејмс.

УметникотДино Џејмс

Коментари за оваа песна: Дино Џејмс

Составно: Сино

Филм/Албум: -

Должина на: 4: 32

Издаден: 2023

етикета: Воила! Диги

Слика од екранот на стиховите за реприза на момчето

Текст за реприза на момчето – Дино Џејмс

Саари ратеин сааре дин је
Бас дихте прашна чинха јех
Ki wafa ya daga kya irada hai
Муже каате аур хароче
Човек образ мужко ноче
Бардашт се мери тода зјада хаи

Туже рах лон кааш главен
Јун саја ке каанч меин
Туже деке на коии теесра
Tu dua ya bad-dua
Саб хаи рошан ја дуан
Кахин кар де на муже сарфира

Туже рахна главен чахун
Дунија се мехфуз кјун
Бан гаја хун главен
Сема со јасус кјун
Кхуд ке лагаје е ааг се
Муже ту бача ле

Гадта хун каиси бхи
Ajeeb si главната приказна
Карне лага хун кхуд се хи мухзори главен
Ланец aur sukoon главен
Карта Хун маи Хавале

Ти си мојата љубов

Ти си мојата љубов
Ти си мојата љубов
Ти си мојата љубов
Ти си мојата љубов
Ти си мојата љубов

Ехсасон ке сехме сааје
Mujhe pal pal bargalaye
Јех кусоор хаи тера
Ја хаи мера вехам
Фир кхуд се гидгидаун
Bewajah главен чидчидаун
Darkhast hai tujhse
Thodi kar to reham

Мере андар џаанк ке
Ту бата де аанк ке
Кја ту муџмеин хаи бхари ја кала
Тааки ханс лун паас лун
Tujhe kas loon saans loon
Ја кар лун главен khudi ko tabaah

Туже рахна главен чахун
Дунија се мехфуз кјун
Бан гаја хун главен
Сема со јасус кјун
Кхуд ке лагаје е ааг се
Муже ту бача ле

Гадта хун каиси бхи
Ajeeb si главната приказна
Карне лага хун кхуд се хи мухзори главен
Ланец aur sukoon главен
Карта Хун маи Хавале

Ти си мојата љубов
Ти си мојата љубов
Ти си мојата љубов

Ти си мојата љубов
Ти си мојата љубов
Ти си мојата љубов

Песна Текст на Бефикријан од Палак Мухал | 2023 година

Оставете коментар