Со раѓање Текстови од Амрит Маан | Desi Crew | 2024 година

By Елеодора Аројо

Со стихови за раѓање: Најновото објавено Пенџаби песна „By Birth“ ја пее Амрит Маан, а музиката ја даде Деси Кру, додека текстот на песната By Birth го напиша Амрит Маан. Настапуваат Киран Брар и Амрит Маан.

Музичкото видео беше објавено во 2024 година во име на Bamb Beats.

Песна: Со раѓање

УметникотАмрит Маан

Коментари за оваа песна: Амрит Маан

Составно: Амрит Маан

Филм/Албум: -

Должина на: 3: 22

Издаден: 2024

етикета: Bamb Beats

Слика од екранот на стиховите од раѓање

Со стихови за раѓање - Амрит Маан

Галан Садијан Де Вич
Тарк Хундае
Bande Chant'te Siyane Vich
Fark Hundae

Чоти Умар Ч Јити Паји Аа
Чоти Балије
Гади Гуди Те Легура Гал
Чоти Балије

Хаули Болде Аа
Карде Ни Јавете се на Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Хо Џат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Јат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Јат Те Тараки
Наало Наал Раније
Јат Те Тараки
Наало Наал Раније

О резиденција Хаи Ни Кои
Пенџаб Тон Бина
Ик Ками Дас Де
Шарааб Тон Бина

Кинд Де Ни Таан Ви
Kade Wadh Peeti Ch
2-3 Јаар Паке
Рајнети Ч

Локи Динде Аа Група Ди
Мисал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Хо Џат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Јат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Јат Те Тараки
Наало Наал Раније
Јат Те Тараки
Наало Наал Раније

Ho 30 Da Star Jaanda
Hiq Paad'da
Ранг Alhdan Ch Billo
Еден Јаар Да

Охдан Формална Паунда
Раке Куф'ан Чаад'ке
Аура Аа Караунда
Дан Дан Јаар Да

Саде Варга Џе Лабда
Таан Баал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Хо Џат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Јат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Хо Џат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Мехнатан Ч Ранг
Ho Gaye Pakke Balliye
18-18 Саал Тон Аа
Кети Балије

Kade Bann'de Je Pagg
Bann'de Aa Nabhi Nu
О, Зид Зид Паи Геј
Munde Kaamyabi Nu

Вехам Кад Де Аа
Кад Де Ни Гал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Хо Џат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Јат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Хо расположение Вич Ааке
Џејдон Маан Ликде
Килејан Де Так
Џина Гит Викде

Ех Таан Нијат Сади Сааф
Jo Bachayi Jaandi Ae
Време на Nahi Taan Ainna
Шихран Те Каун Тикде

Банда Мард Самај Ди Жане
Чаал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Хо Џат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Јат Те Тараки
Наало Наал Раније
Ni Jamme Jatt Te Tarakki
Наало Наал Раније

Уште една хинди песна Dil Banaane Waaleya Lyrics – Fighter | Хритик, Дипика | Ариџит Синг

Оставете коментар