BZRP – SHAKIRA Песна | Музички сесии #53 | 2023 година

By Мегана Пракаш

БЗРП – ШАКИРА, испеана од ШАКИРА. ова Англиска песна Текстот на BZRP ги напиша Шакира, додека музиката на песната е компонирана од Бизарап. Објавен е во 2023 година во име на Бизарап. Подвиг Шакира.

УметникотШАКИРА

Коментари за оваа песна: Шакира

Составно: Бизарап

Филм/Албум: -

Должина на: 3: 37

Издаден: 2023

етикета: Бизарап

Слика од екранот на BZRP - SHAKIRA

БЗРП – ШАКИРА

(За момци како тебе, оо-оо-оо-оо)
О-о (о-о)
(За момци како тебе, оо-оо-оо-оо)

Извинете, веќе фатив друг авион
Нема да се вратам овде, не сакам повеќе разочарувања
Толку многу се зборува за тоа да се биде шампион
И кога ми требаше, ми ја даде најлошата верзија од тебе
Извини, душо, помина некое време
Бидејќи требаше да ја подигнам таа мачка
Волчица како мене не е за дебитанти
[Рефрен: Шакира]
Волчица како мене не е за момци како тебе, оо-оо-оо-оо
За момци како тебе, оо-оо-оо-оо
Бев надвор од твојата лига, затоа си
Со некој исто како тебе, оо-оо-оо-оо
О-о, о-о

Ова е за да бидете мрзливи, да џвакате и голтате, голтате и џвакате
Нема да се вратам со тебе, ниту ако плачеш, ниту ако ме молиш
Јасно е дека не сум јас виновен ако те критикуваат
Јас правам само музика, извинете ако ве прска
Ме остави со мајка ти како сосед
Прес на мојата врата, и долг со Трезорот
Мислеше дека ќе ме повредиш, но ме направи посилен
Жените веќе не плачат, жените добиваат плата

Таа го доби името на добра личност
Јасно е дека не е така како што звучи
Таа го доби името на добра личност
Јасно

Волчица како мене не е за момци како тебе, оо-оо-оо-оо
За момци како тебе, оо-оо-оо-оо
Бев надвор од твојата лига, затоа си
Со некој исто како тебе, оо-оо-оо-оо
О-о, о-о
Вие исто така може да се допаѓа
Шакира: Bzrp Music Sessions, Vol. 53
Бизарап и Шакира
Цвеќе
Miley Cyrus
Бизарап и Шакира – Шакира: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 (Дојче Übersetzung)
Genius Deutsche Übersetzungen
[Стих 3: Шакира]
Има тенка граница помеѓу љубовта и омразата
Не се враќај овде, верувај ми
Без тешки чувства, душо, ти посакувам
Среќно со мојата таканаречена замена
Не знам ни што се случи
Се однесуваш толку чудно што не те препознавам
Вредам двајца 22-годишници
Разменивте во Ферари за Твинго
Тргувавте со Rolex за Casio
Сите сте обработени, успорете
Ах, толку многу време во теретана
Но, можеби и малку подгответе го вашиот мозок
Слики каде и да одам
Овде се чувствувам како заложник
Но, се е добро
До утре можам да излезам и да бидам гостин ако сакаш да ја вселиш и неа

Таа го доби името на добра личност (Оу-оо-оо-оо)
Јасно е дека не е така како што звучи (Оу-оо-оо-оо)
Таа го доби името на добра личност (Оу-оо-оо-оо)

Волчица како мене не е за момци како тебе, оо-оо-оо-оо
За момци како тебе, оо-оо-оо-оо
Бев надвор од твојата лига, затоа си
Со некој исто како тебе, оо-оо-оо-оо
О-о, о-о
[Извор: Шакира]
Оо-оо-оо-оо (За момци, fo-fo-за момци како-)
За пичове како тебе, оо-оо-оо-оо (За момци, fo-fo-за момци како-)
Бев надвор од твојата лига, затоа си
Со некој исто како тебе, оо-оо-оо-ох (Тоа е обвивка)
О-о, о-о
Тоа е тоа, чао

Песна Мунда Сона Хун Главен текст од Шехзада (2023)

Оставете коментар