Текст на химната на шампионите – Каран Аујла | Пенџаби песни 2023 година

By Почитуван про

Текст на химната на шампионите: Од страна Каран Аујла, на пенџапска песна „Champions Anthem“ ја отпеа Каран Аујла, а музиката ја даде Ики, додека песната „Champions Anthem Lyrics“ ја напиша Каран Аујла. Видеото со песната со Сандип Рехан и Каран Аујла.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на Rehaan Records. Видео во режија на Revive Films.

Име на песната: Шампионска химна

Пејач: Каран Аујла

Коментари за оваа песна: Каран Аујла

Составен: Каран Аујла

Филм/Албум: -

Должина на видеото: 4:02

отпуштете го: 2023

Етикета: Rehaan Records

Слика од екранот на стиховите на Шампионската химна

Текст на химната на шампионите – Каран Аујла

Аси Маарде Аа Мала
Локи Маарде Аа Галан
Локи Акад Наа Чалде
Главен Мадак Наа Чалан

Хале Нави О Банаји Аа
Куба Ch Main Kothi
Dekhi Sohniye Chubaare Vichon
Паани Дијан Чала

Главна Кеха Пад Пад
Padh'te Pyaran De Pahaade
Гор Ниге Деси Кале
Ni Crew De Vich Chaare

Аа Ле Куш Хоке Дина
Грофот на готовина На Карин Ту Каде
Гинке Ни Вааре Аси
Jithe Note Vaare

Чоте Пиндон Ааке Чизан
Бадијан Те Лаате Саде
Каате Ч Таан Хаи Ни
Сааре Адијан Те Лаате

Таину Јатан Да Таан Пата
Ех Таан Адијан Пугаунде
Аси 5-7 Акре Таан
Гадијан Те Лаате

Аге Гарми Аа Биба
Taan Hi 26 инчен Pa Laye
V-12 Da Engine Dekh
Марда Убале

Зајдисонце Те Пиванџ
Ни текила изгрејсонце
Khadi 40 Foot Yacht Ni
Самундар Вишале

Кале Аа Кале Ни Кујх
Пале Аа Пале Ни Сади
Бале Аа Бале Ни Ваири
Тале Аа Тале Ни Каде

Џод'ке Ни Раке Аси
Баре Ни Гале Ни
Хале Ајте Здраво Ае Биба Аси
Чале Аа Чале Ни

Аси Маарде Аа Мала
Локи Маарде Аа Галан
Локи Аакад Наа Чалде
Главен Мадак Наа Чалан

Хале Нави О Банаји Аа
Куба Ch Main Kothi
Dekhi Sohniye Chubaare Vichon
Паани Дијан Чала

Поддршка на Kihnu Kihdi Aa
Мајну Фикар Ни Који
Мера Раб Мере Наал
Охдан Дехне Ну Кала

Аси Маарде Аа Мала
Локи Маарде Аа Галан
Локи Аакад Наа Чалде
Главен Мадак Наа Чалан

Да Турна Мадак Наал
Зиндаги Свад Наал
Те Кам Зурат Наал

Thonnu.. Кадар Ки Ааттејан Ди
Дуле Ви Ни Хоне
Ту Ки Буџенги Халаат
Деке Чулхе Ви Ни Хоне

Mainu Zindagi Ч Каафи Банде
Миле Аа Куде Ни
Саану Јаад Ви Ни Хона
Te Oh Bhulle Vi Ni Hone

Ни Ту Хале Ви Аа Биба
Охи Ленге Де Давал
Ni Main Paune 3 Lakh De Taan
Курте Сива Ле

Каде Кисе На Кари Ни
Ајвеин Митран Не Маахди
Аси Годе Таан Паале Аа
Пар Чамче Ни Паале

Phatte Aa Chakke Ni
Вааде Пакке Аа Пакке Ни
Аси Ики Аа Ики Ни
Ваири Таке Аа Таке Ни

Дас Кехда Болу Сангу
Дас Кехда Паани Мангу
Dass Kivein Paani Langhu
Аси Наке Аа Наке Ни

Аси Маарде Аа Мала
Локи Маарде Аа Галан
Локи Аакад Наа Чалде
Главен Мадак Наа Чалан

Хале Нави О Банаји Аа
Куба Ch Main Kothi
Dekhi Sohniye Chubaare Vichon
Паани Дијан Чала

Поддршка на Kihnu Kihdi Aa
Мајну Фикар Ни Који
Мера Раб Мере Наал
Охдан Дехне Ну Кала

Аси Маарде Аа Мала
Локи Маарде Аа Галан
Локи Аакад Наа Чалде
Главен Мадак Наа Чалан

Еве уште една пенџаби песна Текст на Бачке Бачке – Каран Аујла | Ики | Пенџаби песни 2023 година

Оставете коментар