Карактер Dheela 2.0 Стихови од Шехзада – 2023 | Нерај Шридар

By Амрао Чабра

Ликот Деела 2.0 текстови by Нерај Шридар од Шехзада, Ова ново Боливудска песна ја пее Нерај Шридар, а во главните улоги се Картик Аарјан и Крити Санон. Текстот на песната на карактерот Деела 2.0 е напишана од Ашиш Пандит и Амитаб Бхатачарја. Неговата музика е дадена од Притам, а видеото е објавено во 2023 година во име на Т-серијата.

УметникотНерај Шридар

Коментари за оваа песна: Ашиш Пандит, Амитаб Бхатачарја

Составно: Притам

Филм/АлбумШехзада

Должина на: 2: 36

Издаден: 2023

етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на ликот Деела 2.0

Карактер Dheela 2.0 Текст – Шехзада

Ликот Деела

Да одиме
Лагај лагај

Девојко, кога те видов директно застрелан
Начинот на кој вашето тело оди тик, тик, тик-так
Цело место пред твоите нозе, сега го заклучи клубот

кудијон ка наша, пјааре, наша сабсе нашила хаи
џисе дехо јахаан во хусн кее баариш меин геела хаи
ishaq ke naam pe karte sabhee ab raasalila hain

главниот карун до салаа лик дилаа хаи
хо, главен карун до салаа лик дилаа хаи

ладкон ка наша, пјааре, наша сабсе нашила хаи
џисе дехо јахаан во хусн кее баариш меин геела хаи
ishaq ke naam pe karte sabhee ab raasalila hain

главниот карун до салаа лик дилаа хаи
хо, главен карун до салаа лик дилаа хаи

(Ми се допаѓа, се допаѓа)

hai simple sa ye formula, hai love ka fnda khokhla
buje bas pyaas to ye dil кул, кул, кул, кул рахата хаи
киси ка хаат таам ке, оцени кјун вааде наам ке?
Хан, „Те сакам засекогаш“ који будала, будала, будала, будала кехта хаи

ise peene se hai matlab, jo yauvan santareela hai
фарак падатаа хаи кја, баахон меин муни хаи ја шила хаи
ishaq ke naam pe karte sabhee ab raasalila hain

главниот карун до салаа лик дилаа хаи
хо, главен карун до салаа лик дилаа хаи

Девојко, кога те видов директно застрелан

Начинот на кој вашето тело оди тик, тик, тик-так
Цело место пред твоите нозе, сега го заклучи клубот
Што и да кажат, девојче, ти рокаш

Ветувајте ја работата сега, протресете ја работата сега

Наваму-назад ми се допаѓа начинот на кој го замавнуваш
На некои од вас како да сте краделе
Прави ми го тоа како што треба, можеме цела ноќ, девојче
(Направи ми го правилно, можеме да го правиме тоа цела ноќ, девојче)

је чарчаа Фејсбук пе хаи, мазаа бас ек изглед меин хаи
haseen chehare ka kaun deedaar baar, baar, baar karthaa hai?
јо дил ка фото рамка хо, вахаан фото кјун исто хо?
Календарот ке тарах користи roz, roz, roz change karthaa hai

камар патлее хо џитни бхе, мазаа утана нашила хаи
чалегаа јо бхе хаи, аанхон ка ранг каала ја нила хаи
ishaq ke naam pe karte sabhee ab raasalila hain

главниот карун до салаа лик дилаа хаи
хо, главен карун до салаа лик дилаа хаи

кудијон ка наша, пјааре, наша сабсе нашила хаи
џисе дехо јахаан во хусн кее баариш меин геела хаи
ishaq ke naam pe karte sabhee ab raasalila hain

главниот карун до салаа лик дилаа хаи
главниот карун до салаа лик дилаа хаи
хо, главен карун до салаа лик дилаа хаи

главниот карун до салаа лик дилаа хаи
главниот карун до салаа лик дилаа хаи
главен карун до салаа лик дилаа

Текстови на Mere Sawaal Ka – Шехзада – 2023 година

Оставете коментар