Текст на Чедханијан – Шехзада 2023 година – Ариџит Синг #1

By Елеодора Аројо

Текст на Чедханијан: Отпеана од Ариџит Синг и Нихита Ганди, од боливудскиот филм „Шехзада“ е најновото објавено пенџапска песна. Текстот на песната Чедханијаан е напишан од И.П. Синг и Шлоке Лал, а музиката е дадена од Притам. Нејзиното музичко видео е објавено од T-Series.

УметникотАриџит Синг и Нихита Ганди

Коментари за оваа песна: ИП Синг и Шлоке Лал

Составно: Притам

Филм/АлбумШехзада

Должина на: 2: 56

Издаден: 2023

етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Чедханијан

Текст на Чедханијан – Шехзада

Види Вич Јара Галан Теријан
Каре Чедханијан Хеј
Мити Мити Тери Саде Дил Ну
Лаге Шаитаанијан Хеј

Види Вич Јара Галан Теријан
Каре Чедханијан Хеј
Хо Мити Мити Тери Саде Дил Ну
Лаге Шаитаанијан Хеј

Саре Раџ Ке
Дехо Ааје Сајј Ке
Јагмаг Југну Са
Хар Дил Ајте Дадка Хан

О, Чат Тапке
Munde Aaye Kab Ke
Ту Бхи Рат Ну Џала Де
Чан Банке Никал Ја Хо Хо

Барбад Хаи
Џо Гузра На Пал Тере Сат Хаи
О Митар Мере Саб Чод Ке
Џо Пакда Јун Туне Мера Хат Хаи
Главна Лутеја Каде Каде

Види Вич Јара Галан Теријан
Каре Чедханијаан Хеј
Мити Мити Тери Саде Дил Ну
Лаге Шаитаанијан Хеј

Сачи Мејн Кахан
Мејн Манги Хаи Дуа
Мере Апно Ке Сапно Ко
Раб Пора Карва Хаан

Har Saans Mein Karun Main Teri Здраво
Тарафдари Ве На Кам Је Паде
Јаб Се Мили
Тери Мохабатон Ки Је Удари Ве
Главна Лутеја Каде Каде

Види Вич Јара Галан Теријан
Каре Чедханијан Хеј
Мити Мити Тери Саде Дил Ну
Лаге Шаитаанијан Хеј

Кале Тике Лага Главна Доон
Хо Мери Анхан Де Тааре Ну
Заостануваат Jawe Nazar Je Kahin
Te Main Mar Jaaniyan Haye

Види Вич Јара Галан Теријан
Каре Чедханијан Хеј
Хо Мити Мити Тери Саде Дил Ну
Лаге Шаитаанијан Хеј

Еј Сене Вич Јара Галан Теријан
Каре Чедханијаан Хеј

Уште една песна Мунда Сона Хун Главен текст од Шехзада (2023)

Оставете коментар