Coka 2.0 Lyrics – Liger (2022) | Јаани | Телугу песна

By Гејл Ц. Керли

Кока 2.0 текстови од Лигер е најновото сосема ново Телугу песна во гласот на Суке Лиза Мишра, со музика дадена и од Јаани, Лијо Џорџ и диџеј Четас. Текстот на песната Coka 2.0 е напишан од Јаани. Овој филм е во режија на Пури Јаганад.

Во музичкото видео се Vijay Deverakonda и Ananya Panday.

Пејач: Сукеја, Лиза Мишра

Коментари за оваа песна: Јаани

Составен: Јаани, Лијо Џорџ, диџеј Четас

Филм/Албум: Лигер

Должина: 2:43

отпуштете го: 2022

Етикета: Сони Музика Индија

Слика од екранот на текстот на Coka 2.0

Coka 2.0 Lyrics – Liger

Konistane coka coka

Кока кока кока кока кока

Kattistane кока кока

Кока кока кока кока кока

Konistane coka coka coka

Kattistane кока кока кока

Konistane coka coka coka

Kattistane кока кока кока

Констане ко ко ко ко

Кока ко ко ко ко ко

Kattistane ко ко ко ко

Кока кока кока кока

Да одиме

Нала муккупудака етукунтеј

Magadi gunde ettagutunde

Tella palapitta laga nuvvu

Олу ирусукунте ниддараттагунде

Нала муккупудака етукунтеј

Magadi gunde ettagutundey

Tella palapitta laga nuvvu

Олу ирусукунте ниддараттагунде

Ни маикам еки дигааде

Еки токе рагааде

Ни андхам Чекиндеваде

Konistane coka coka coka

Kattistane кока кока кока

Konistane coka coka coka

Kattistane кока кока кока

Констане

Констане

Констане

Konistane coka coka coka

Хан џи

Оо бабу мудхулети титчукунта моккуле

Нееку ичинака расукону леккале

Асале венаки тагану

Ика модале таитакатаккале

Бабу мудхулети титчукунта моккуле

Нееку ичинака расукону леккале

Асале венаки тагану

Ика модале таитакатаккале

Olammo pattapagale

Нувватта и тагиле

Amantam putte tegulee

Тегуле тегуле

Констане

Констане

Констане

Констане

Констане

Констане

Сруши го сега

Ајде да одиме

Konistane coka coka

Кока кока кока кока кока

Kattistane кока кока

Кока кока ко ко ко ко

Песна Текст на Афат – Танишк Багчи | Лигер (2022)

Оставете коментар