Лудиот Хабиби против пристојна мунда текстови – Гуру | Арјун Патиала

By Като Креспо

Стихови на Лудиот Хабиби против пристојна мунда Најнови Пенџаби песна од филмот Арџун Патиала, ја пее Гуру Рандхава. Музиката на новата песна ја даде Сачин Џигар, додека текстот го напиша Гуру Рандхава. Во песната се појавуваат Sunny Leone и Diljit Dosanjh и Varun Sharma.

Пејач: Гуру Рандхава

Коментари за оваа песна: Гуру Рандхава

Составен: Сачин-Џигар

Филм/Албум: Арјун Патиала

Должина: 2: 04

отпуштете го: 2019

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Crazy Habibi Vs Decent Munda

Текстови на Лудиот Хабиби против пристојна мунда – Арјун Патиала

Хабиби Хабиби Хабиби

Саари саари раат

карди аа партија аа

Раат карди аан партија аа

Саари саари раат

карди аан партија аа

Саари саари раат

карди аан партија аа

Lagdi aan kudiyan ve hottie

Непослушен саари раат

карди аа партијаа

Lagdi aan kudiyan ve hottie

Naale naale mundeyan de

Тод ди аа дил

Пристојна можеја де тод ди аа дил

Девојче lakhaan ch

Банаунди бебешка сметка

Девојче lakhaan ch

Банаунди бебешка сметка

Хаан бебе мери јаанија јаанија

Јаан кад ке геј

Хаан бебе мери луд аа деси аа

Mainu lutt ke gayi

Хаан бебе мери јаанија јаанија

Јаан кад ке геј

Хаан бебе мери луд аа деси аа

Mainu chhad ke gayi

Аешакук биџунун хабиби

Ана лак кавлу јаќул

Тб ана мајрух хабибиун

ана лак кавлу јаќул

О, мои секси хабиби

Јас сум толку луд за тебе (луд)

Тб ана мајрух хабибиун

Ана лак кавлу јаќул

Соне Џејсе Баал бејби ке

Лохе јаиса бебе ка хаи дил

Деси Џејсе Даал Махни

Убавина горејан ну карди аа убие

Соне Џејсе Баал бејби ке

Лохе јаиса бебе ка хаи дил

Деси јаис даал махни

Убавина горејан ну карди аа убие

Хан бебе мери јаанија

Хаан бебе мери бебе аа

Пристојна можеја де тод ди аа дил

Девојче Лахан ч банаунди бебешка сметка

Пристојна можеја де тод ди аа дил

Девојче Лахан ч банаунди бебешка сметка

Хаан бебе мери јаанија јаанија

Јаан кад ке геј

Хаан бебе мери луд аа деси аа

Mainu lutt ke gayi

Хаан бебе мери јаанија јаанија

Јаан кад ке геј

Хаан бебе мери луд аа деси аа

Mainu chadd ke gayi.

Аешакук биџунун хабиби

Ана лак кавлу јаќул

Тб ана мајрух хабибиун

Ана лак кавлу јаќул

О, мои секси хабиби

Јас сум толку луд за тебе (луд)

Тб ана мајрух хабибиун

Ана лак кавлу јаќул

Песна Главни текстови на Дивана Тера – Гуру Рандхава | Арџун Патиала

Оставете коментар