Текст на Дил Хареја – Ариџит Синг | Тања Маниктала 2023 година

By Кушпрем Фаујдар

Текст на Dil Haareya, Презентирање на најновото Хинди песна „Дил Хаареја“ испеана од Ариџит Синг. Музиката компонирана од Вивијан Ричард, додека сосема новите текстови на песната на Дил Хаареја се напишани од Јуно. Беше објавен во 2023 година во име на Ариџит Синг.

Видеото за песната го режираше Asthasoom Sharma.

Име на песна: Дил Хаареја

УметникотАриџит Синг

Коментари за оваа песна: Џуно

Составно: Вивијан Ричард

Филм/Албум: -

Должина на: 5: 09

Издаден: 2023

етикета: Ариџит Синг

Слика од екранот на стиховите на Дил Хаареја

Текст на Дил Хареја – Ариџит Синг

Кааш Јун Хо
Aankhein Jo Kholun
Паас Ту Хо

Мунд Лун Џо
Наина То Мера
Khwaab Tu Ho Hmm..

Seene Se Dil Karke Riha Re
Тере Хавале Хум Хује
Пехли Дафа Аиса Хуја Ре
Хансте Хује Бхи Нам Хује

Dil Haareya Ve Main Jaaneya Ve
Саат Тера Кјун Зароори Аа Ве
Dil Haareya Ve Main Jaaneya Ve
Саат Тера Кјун Зароори Аа Ве

Dil Haareya Ve Main Jaaneya Ve
Саат Тера Кјун Зароори Аа Ве

Зарори Зароори Аа Ве…

Мери Лејкерон Меин Тох Камијан Ти
Тама Џо Тоун Тох Хобијан Лаге
Каали Маканон Си Гумнамијан Ти
Dil Tere Aane Se Aashiyan Lage Ho Ho

Мери Лејкерон Меин Тох Камијан Ти
Тама Џо Тоун Тох Хобијан Лаге
Каали Маканон Си Гумнамијан Ти
Dil Tere Aane Se Aashiyan Lage

Тере Џаиса Хаи Који Кахан Ре
Тере Ишк Се Бхи Ишк Хуја Ре
Суфијана Лаге Дил Ки Надаанијан

Dil Haareya Ve Main Jaaneya Ve
Саат Тера Кјун Зароори Аа Ве
Dil Haareya Ve Main Jaaneya Ve
Саат Тера Кјун Зароори Аа Ве

Зароори Аа Ве Зароори Аа Ве…

Еве една песна од пенџаби Текст на песната на Тор – Прет Харпал | Најновата пенџаби песна 2023 година

Оставете коментар