Текст на Dil Jhoom – Crakk | Шреја Гошал | Вишал Мишра

By Кајол Сараф

Текст на Dil Jhoom: Најновата 2024 година Боливудска песна „Dil Jhoom“ од претстојниот боливудски филм „Crakk“ ја пеат Вишал Мишра и Шреја Гошал. Првично напишано и составено од Али Зафар. Новите текстови на оваа сосема нова песна на Dil Jhoom беа напишани од Гурпреет Саини, додека Музиката беше пресоздадена од Танишк Багчи.

Беше објавен во име на Т-серијата. Овој филм е во режија на Адитија Дат. Во музичкото видео се Видјут Џамвал и Нора Фатехи.

Име на песна: Дил Џум

Уметникот: Вишал Мишра & Шреја Гошал

Коментари за оваа песна: Гурпреет Саини

Составно: Танишк Багчи

Филм/Албум: Крак

Должина на: 2: 44

Издаден: 2024

етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Dil Jhoom

Текст на Dil Jhoom – Crakk

Хо Мејн Туџе Дека
Hanste Hue Gaalon Mein
Безар Кајалон Меин
Хусн Ке Хавалон Меин

Сони Ке Баалон Меин
Morni Ki Chaalon Mein
Matti Ke Pyalon Mein
Pital Ke Thalon Mein

Ту Хи Ту Баса Хаи Муџмеин
Главниот Бачи Хун Тоди Тоди
Ту Јаб Пукааре Мујко
Ааке Мери Ори

Toh Dil Jhoom Jhoom
Чал Џум Џум
Чал Сонеја Сонеја

Dil Jhoom Jhoom
Чал Џум Џум
Чал Сонеја Сонеја

Dil Woh Dil Hi Kya Hua
Џо Хаара Здраво На
Ту Мила Тох Квахишон Ко
Кинара Мила

Кја Хасеен Хаи Асар
Мујхпе Ис Пјар Ка
Бесабар Бешумар
Џо Тумсе Хаи Хуа

Хаан Мејн Туџе Дека
Субах Ке Ујалон Меин
Nadiyan Mein Naalon Mein
Ламхон Мејн Салон Меин

Pyar Karne Walon Mein
Junoon Mein Jiyalon Mein
Ishq Ke Malalon Mein
Zinda Misalon Mein

Јитни Ту Милти Јаје
Утни Лаге Тоди Тоди
Џаб Бхи Ту Ле Ангдаи
Ааке Мери Ори

Dil Jhoom Jhoom
Чал Џум Џум
Чал Сонеја Сонеја

Dil Jhoom Jhoom
Чал Џум Џум
Чал Сонеја Сонеја

Dil Jhoom Jhoom
Чал Џум Џум
Чал Сонеја Сонеја

Dil Jhoom Jhoom
Чал Џум Џум
Чал Сонеја Сонеја

Ааааааааа..
Чал Сонеја Сонеја

Еве уште една најнова песна Jeena Haraam Lyrics – CRAKK | Нора Фатехи | Шилпа Рао | 2024 година

Оставете коментар