Текст на песната Dil Na Jaaneya – Good Newwz (2019)

By Стефани Р. Харви

Текст на Дил На Јанеја од Good Newwz е најнов Боливудска песна испеана од Рочак Коли, Лаув и Акаса. Музиката на новата песна е на Rochak Kohli, Lauv додека текстот го напишаа Gurpreet Saini, Ari Leff, Michael Pollack, а видеото е објавено од Zee Music Company.

Пејач: Рочак Коли, Лаув, Акаса

Коментари за оваа песна: Гурпреет Саини, Ари Леф, Мајкл Полак

Составен: Рочак Коли, Лаув

Филм/Албум: Добар wувез

Должина: 4: 00

отпуштете го: 2019

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на текстот на песната Dil Na Jaaneya

Текст на песната Dil Na Jaaneya – Good Newwz

Та Тара Та
Тара Та…

Многу е убаво да се заљубиш
Но, како паднав, никогаш нема да знам
Начинот на кој се бакнуваме, начинот на кој се допираме
За тебе Моето срце никогаш нема да оди

Батеин, Батон Мајн Шаам Хуи
Ратеин, Квабон Ке Наам Хуи
Тааре Кахаани Бунте Рахе

Aankhein, Aankhein Yeh Bholi Bholi
Болеин, Болеин Је Каиси Боли
Баите Доно Сунте Рахе

Ye Chalti Hawayein Lejaayein Kahan
Је Ек Доје Ке Јане Бина
Каб До Дилон Ки Хуи Јааријан

Дил На Јанеја
На Јанеја
Дил На Јанеја
На Јанеја…

Доори Тере Бина Је Бхи Адхори
Хоке Јуда Мујхсе Кја Ту Бхи
Деке Мери Здраво Раа

Jaise Jeene Ko Saansein Хаин Зарури
Мере Хоне Ки Вајах Ту Здраво
Јане Каисе Хуја

Аа Чал На Булајеин Наразијан
Ке Ек Доје Ке Маане Бина
Каб До Дилон Ки Хуи Јааријан

Дил На Јанеја
На Јанеја
Дил На Јанеја
На Јанеја….

Многу е убаво да се заљубиш
Но, како паднав, никогаш нема да знам

Начинот на кој се бакнуваме, начинот на кој се допираме
За тебе Моето срце никогаш нема да оди
За тебе Моето срце никогаш нема да оди

Песна Текст на Лаал Гагра – Добар Њуз (2019)

Оставете коментар