Текст на Дил Нахин Тодна – Внук Сардар Ка | Зара Кан

By Тулси Махабир

Текст на Дил Нахин Тодна од Сардар Ка Внсон е сосема нов Боливудска песна испеана од Зара Кан, Танишк Багчи а во оваа најнова песна се појавуваат Арџун Капур, Ракул Прет Синг. Текстот на песната „Дил Нахи Тодна“ се напишани од Танишк Багчи, додека музиката е исто така на Танишк Багчи, а видеото е во режија на Кашвие Наир.

Пејач: Зара Кан, Танишк Багчи

Коментари за оваа песна: Танишк Баачи

Составен:  Танишк Баачи

Филм/Албум: Сардар Ка внук

Должина: 2: 35

отпуштете го: 2021

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Дил Нахин Тодна

Текст на Дил Нахин Тодна – Внук Сардар Ка

Judaiyan Manzoor Judaiyan
Manzoor Na Mainu Teri Ruswaaiyaan

О Сајјна Анхијан Кехнде Кја
Сун Зара
О Сајјна Мере Дил Меин Рехна
Ту Сада

Бин Тере Главна На Џи Паван
Aise Hi Main Toh Mar Jawan
Roothe Jo Tu Yaar Toh Main Bhi
Тут Џаван

О Дил Нахин Тодна Ве
Хо Каде Нахин Чходна Ве
О Маахи Дил Тод На Тод На
Тод На Ве

Дил Нахи Тодна Ве
Хо Каде Нахин Чходна Ве
О Маахи Дил Тод На Тод На
Тод На Ве

Dass De Tu Bas Mainu
Ена Пјар Ту Кјун Ае Карда
Главна На Који Хоор Мери
Кисмат Те Јаг Јех Хасда

Ту На Јане Ту Кја Мера
Јаан Бхи Ту Хаи Џизм Бхи Тера
Tu Jo Na Dhadke Toh Main Bhi
Рук Џаван

О Дил Нахин Тодна Ве
Хо Каде Нахин Чходна Ве
О Маахи Дил Тод На Тод На
Тод На Ве

Дил Нахи Тодна Ве
Хо Каде Нахин Чходна Ве
О Маахи Дил Тод На Тод На
Тод На Ве

Judaiyan Manzoor Judaiyan
Manzoor Na Mainu Teri Ruswaaiyaan
Judaiyan Manzoor Judaiyan
Manzoor Na Mainu Teri Ruswaaiyaan

О Дил Нахи Тодна Ве
Хо Каде Нахин Чходна Ве
О Маахи Дил Тод На Тод На
Тод На Ве

Песна Главни текстови на Тери Хо Гаји

Оставете коментар