Do Peg Maar Lyrics From One Night Stand (2016)

By Маазина Нур

Направи Пег Маар стихови од One Night Stand. Ова Боливудска песна се пее од Неха Какар и компонирана од Тони Какар, додека стиховите се напишани од Кумар.

Пејач: Неха Какар

Коментари за оваа песна: Кумар

Составен: Тони Какар

Филм/Албум: За една вечер

Должина: 3: 31

отпуштете го: 2016

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Do Peg Maar

Do Peg Maar Lyrics – One Night Stand

Кабхи живот до хаи
Каби долу надолу надолу
Каби чити милти
Кабхи каали каби кафеаво кафеава

Дил пе на товар ле
Депресија chhod de
Daaru mein nimboo nichod
Nashe mein bande jhool jaa

Направете штипка…
Peg maar aur bhool ja

Дали колче маар аур бхол ја
Дали колче маар аур бхол ја
Дали колче маар аур бхол ја
Бул ја, бул ја... (x2)

Направете штипка…
Даару гале меин утаар..
Do peg maar daaru gale mein utaar
Do peg maar daaru gale mein utaar

Тажна песна радио пе сун'на ту чход де
Tune kar zindagi ko happy wale mod pe
Среќен… мод….

Тажна песна радио пе сун'на ту чход де
Tune kar zindagi ko happy wale mod pe

Пене ка сезона хаи
Jeene ka причина хаи
Khamkha ki zidd chhod
Nahse mein bande jhool ja

Пег маар…
Peg maar aur bhool..

Дали колче маар аур бхол ја
Дали колче маар аур бхол ја
Дали колче маар аур бхол ја
Бул ја, бул ја... (x2)

Заладување маар тензија bhool
Bhool baby bhool
Даару дунија меин дех
Правило на Карти хаи (x2)

Заладете се…

Hua jo корумпирани био-податоци
Dilwale business mein pad gaya ghata (x2)

Температурата на лабава кара
Коцка мраз користете кар
Ботал кои на кали чход
Nashe mein bande jhool ja

Пег маар…
Peg maar aur bhool ja

Дали колче маар аур бхол ја
Дали колче маар аур бхол ја
Дали колче маар аур бхол ја
Бул ја, бул ја... (x2)

Заладување маар тензија bhool
Bhool baby bhool
Даару дунија меин дех
Правило на Карти хаи (x2)

Заладете се…
Peg maar aur bhool ja
Maar.. do peg maar aur bhool ja…

Песна Текст на Ле Чала Дил Кахан – за една ноќ | Џубин

Оставете коментар