Доаба текстови – Гари Санду, Џинд Дилон | Најнови пенџаби песни

By Хелен Џ. Рајт

Доаба текстови од Гари Санду е сосема ново Пенџаби песна со Гари Санду и Џинд Дилон. Гари Санду и Џинд Дилон ја отпеа оваа најнова песна на пенџаби, додека стиховите на Song Doaba се исто така напишани од Гари Санду, со музика продуцирана од Деди Битс, а ова сосема ново музичко видео е во режија на Хари Раи.

Пејач: Гари Санду и Џинд Дилон

Коментари за оваа песна: Гари Санду

Составен: Тато Битс

Филм/Албум: -

Должина: 3: 23

отпуштете го: 2022

Етикета: Свежи медиумски записи

Слика од екранот на стиховите на Doaba

Доаба стихови – Гари Санду

Главна сијалица од 100 вати
Munde qaatil adawan naal thaga main x (2)

Мери анх аа нашели фире дате маар ди
Зара бах ке
Голи анх чон гаји ае седехе сеене паад ди
Ту зара бах ке
Јати карди аа гал јатта таад таад ди
Ту зара бах ке
Голи анх чон гаји ае седехе сеене паад ди
Ти зара..

Mainu aakh de doabey wala jatt balliye

Vairi khad de ne pichhe hat hat balliye x (2)
Тере наал ди катеед вех нак таад ди
Ни зара бач ке
Деси јат ди јавани лалкаре маарди
Ту зара бах ке
Бах ке рахи ту анх кади јаар ди
Ни зара бач ке
Јат ди јавани лалкаре маарди
Ту зара бах ке

Shehar tere gehdiyan launda jatt ni
Кудијан ч таур тери главна ви гатт ни
Аивеин кахтон нахре јеха кари јаани аан

Tainu vi pata ae yaaran laina patt ni x (2)
Ниту танд вич бани фире дуп хаар ди
Ни зара бач ке
Деси јат ди јавани лалкаре маарди
Ту зара бах ке
Бах ке рахи ту анх кади јаар ди
Ни зара бач ке
Јат ди јавани лалкаре маарди
Ти зара..

Sandhu'an da munda dil chakki phirda
Пиче пиче гумда ае каји чирда
Kehnda thodde naal saada Те сакам
Dhaade utte marda ae sadda phirda x (2)

Хале таан главен јаттан галан наал чар ди
Ту зара бах ке
Голи анх чон гаји ае седехе сеене паад ди
Ту зара бах ке
Јати карди аа гал јатта таад таад ди
Ту зара бах ке
Голи анх чон гаји ае седехе сеене паад ди
Ти зара..

Оје ек баат сунн мери канн карке
Zindagi nu jee laan бебе забава карке
Сабота вечер аа аај мила
Јаванге клупско колче направено карке x (2)

Карди аа чекај ти е тујхе сеат автомобил ди
Ту аана јанч ке
Деси јат ди јавани лалкаре маарди
Ту зара бах ке
Бах ке рахи ту анх кади јаар ди
Ни зара бач ке
Јат ди јавани лалкаре маарди
Ти зара..

Песна Текст на Гундеј Ка Дил – Винод Сорки | Најнови песни на Харјанви 2022 година

Оставете коментар