Доно Ке Доно Текст од Ловешхуда (2016) | Неха Какар

By Тулси Махабир

Доно Ке Доно Текст од Loveshuda (2016) испеана од Неха Какар, Паричај. ова Боливудска песна е компонирана од Митоун со стихови напишани од Маној Јадав. Филмските ѕвезди на Loveshuda ги играат Гириш Кумар и Навнеит Каур Дилон. А во режија на Ваибхав Мисра. Loveshuda беше објавен на 5 февруари 2016 година.

Пејач: Неха Какар, Паричај

Коментари за оваа песна: Маној Јадав

Составен: Митун

Филм/Албум: Лавшхуда

Должина: 3:55

отпуштете го: 2016

Етикета: Совети Официјални

Слика од екранот на стиховите на Доно Ке Доно

Доно Ке Доно Текст – Лавшхуда

Доно ке доно сингл,
Доно ке доно пагал,
Је Ишк Бевекхофи
Аа милеке каре чал
Jeena hai toh, Jeena hai
Toh Kyun Sochega hoga кал
Доно ке доно сингл
Доно ке доно пагал
Је Ишк Бевекхофи
Аа милке каре чал
Jeena hai toh, Jeena hai
Toh Kyun Sochega hoga кал
Доно ке доно сингл
Ремикс е
Ремикс е

Хун 24 ка меин хаи 22 ки ту,
Акела главен акели хаи ту бхи,
Згодниот са Хун главниот хаи слатко си ту,
Мила ле дил Мила ле бакхоби,

Jo tu roobaru hai,
Toh pyar shuru hai.shuru hai,
На ту шарам кар тода рехам кар,
Аа пјар кар ле чал,

Дон ке доно сингл,
Доно ке доно пагал,
Је ишк бевекуфи,
Аа милке кареин чал

Jeena hai toh jeena hai
Toh kyun sochega hoga chal

Доно ке доно сингл
Тоа е ремикс
Дозволете ми да ви кажам нешто.
Живееме само еднаш,

Главното таину десно лекување каран,
Бебе дај ми една шанса,

О чад врска ка панга,

Сала раскинување поради стрес,
Бидејќи ние сингл и се мешаме,
Да, ова чувство е најдобро,
Сега кренете ги рацете во воздух,

И држете ги високо,
Затоа што одиме на забава цела ноќ,
Јас сум сингл, не сум срамежлив,
Главна уљха хун ту суљха де,

Главна јаан дунга ту дил то де,
Ту зид дил ки ту хад мери гулак мери.,
Доно ко чуши хаи,
Пар сач меин khudkhushi hai,.
khudkhushi hai,
Јаара Зара самбал,
Јун на јао бхи тох џат пиар ко. чал,
Дон ке доно сингл,

Доно ке доно пагал,
Је ишк бевакуфи,
Аа млеко кареин чал,
Jeena hai toh Jeena hai,

Toh kyun sochein kya hoga.kal,
Дон ке доно сингл,
Доно ке доно пагал,
Је ишк бевакуфи,
Аа млеко кареин чал,
Jeena hai toh Jeena hai,
Toh kyun sochein kya hoga.kal,
Доно ке доно сингл

Песна Текст на Чита Кукад – Loveshhuda | Пенџаби песна

Оставете коментар