Dope Shope Lyrics – Deep Money | Јо Јо Хани Синг | 2023 година

By Маазина Нур

Dope Shope стихови: на пенџапска песна „Dope Shope“, е од албумот „IV (International Villager)“ од 2023 година, испеана од Длабоки пари, додека музиката беше компонирана од Јо Јо Хани Синг, додека текстот на песната Dope Shope ги напиша Јо Јо Хани Синг. Видеото за песна се одликува/ѕвезди – Deep Money.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на Speed ​​Records.

Име на песната: Dope Shope

Пејач: Длабоки пари

Коментари за оваа песна: Јо Јо мед Синг

Составен: Јо Јо мед Синг

Филм/Албум: IV (Меѓународен селанец)

Должина на видеото: 3:21

отпуштете го: 2023

Етикета: Записи за брзина

Слика од екранот на стиховите на Dope Shope

Dope Shope Lyrics – International Villager

Наскоро ….

Еве уште една песна на Хани Синг пенџаби Dheeth Lyrics – Honey 3.0 | Јо Јо Хани Синг | 2023 година

Оставете коментар