Duniya Lyrics – B Praak | Јаани | Најнови хинди песни 2022 година

By Дебра Ц. Хамонд

Текст на Дунија од B Praak, најновото сосема ново Хинди песна, Б Праак ја отпеа оваа најнова хинди песна. Текстот на песната Duniya се напишани од Јаани, а музиката е дадена и од Б Праак. Видеото е во режија на Amarpreet GS Chhabra. Оваа песна е издадена во име на YRF.

Во музичкото видео се појавуваат Сани Синг и Саие Мањрекар.

Пејач: Б Праак

Коментари за оваа песна: Јаани

Составен: Б Праак

Филм/Албум: -

Должина: 4: 04

отпуштете го: 2022

Етикета: YRF

Слика од екранот на стиховите на Дунија

Текст на Дунија – Б Праак

Toota Toota Aisa Главна
Toota Hoon Pada
Куч Бхи Баки На Итна
Toota Hoon Pada

Toota Toota Aisa Главна
Toota Hoon Pada
Куч Бхи Баки На Итна
Toota Hoon Pada

Мере Катил Мере Јаара
Мелодија на Dheere Dheere Maara
Мелодија на Аиса Муџе Маара
На Пата Лага Јамане Ко

Дунија Аур Бхи Ти
Дунија Аур Бхи Хаи
Tujhe Main Здраво Мила Та
Кја Јун Рулане Ко

Дунија Аур Бхи Ти
Дунија Аур Бхи Хаи
Tujhe Main Здраво Мила Та
Кја Јун Рулане Ко
Дунија Аур

Дунија Аур
Рулејн Ко

Врата Кар Врата Кар
Уљхан Ик Ту Мери Хеј
Главен Аадат Аа Шаунк Аа
Ја Зарурат Тери Хеј

Јаани Ну Деке Ту
Хеј Харам Ди Зиндаги
О Аап Ту Јеена Ае
Баде Арам Ди Зиндаги

Дил То Аб Карта Хаи Мера
Мар Здраво Џејн Ко

Дунија Аур Бхи Ти
Дунија Аур Бхи Хаи
Tujhe Main Здраво Мила Та
Кја Јун Рулане Ко

Дунија Аур Бхи Ти
Дунија Аур Бхи Хаи
Tujhe Main Здраво Мила Та
Кја Јун Рулане Ко
Дунија Аур

Хо Хо Хо..

Дунија Аур Бхи Хаи
Рулејн Ко

Песна Summer High Lyrics – Ap Dhillon | Најновата пенџаби песна

Оставете коментар