Fanaa Kar Lo Lyrics – Starfish 2023 | Ариџит Синг

By Елејс Монтемајор

Фанаа Кар Ло текстови. ова Боливудска песна „Fanaa Kar Lo“ од филмот „Starfish“. испеана од Ариџит Синг. OAFF, ​​Савера ја даде својата музика додека песната Fanaa Kar Lo текстот ги напиша Анкур Тевари. Режисер на филмот е Ахилеш Џаисвал.

Име на песната: Фанаа Кар Ло

Пејач: Ариџит Синг

Коментари за оваа песна: Анкур Тевари

Составен: OAFF, ​​Савера

Филм/Албум: Морска риба

Должина: 3:08

отпуштете го: 2023

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Fanaa Kar Lo

Текст на Fanaa Kar Lo – Морска ѕвезда

Чодо Јане Бхи До На
Аиси Бхи Кја Зид Јахан

Хаи Саамне Замаана
Doobo Khud Ko Roko Na
Pukaare Yeh Jahaan
Pukaare Yeh Jahaan

Табаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Бин Соче Јех Гунаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Фанаа Кар Ло

Табаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Бин Соче Јех Гунаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Фанаа Кар Ло

Chhodo Dhundho Na Wajah
Intezaar Mein Tere
Каде Хум Јахан

Хо Хо.. Боло Боло Тум Кахан
Булаје Је Јахаан
Каб Се Хаи Хум Јуда

Табаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Бин Соче Јех Гунаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Фанаа Кар Ло

Табаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Бин Соче Јех Гунаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Фанаа Кар Ло

Табаа Кар Ло
Кхуд Ко Тум Фанаа Кар Ло
Бин Соче Јех Гунаа Кар Ло
Је Гунаа Кар Ло

Еве уште една хинди песна Текст на Purnaviram – Ghoomer (2023)| Амит Триведи

Оставете коментар