Текст на Ishq Jaisa Kuch – Fighter 2023 | Хритик, Дипика

By Сифоросо Ескобар

Ishq Jaisa Kuch стихови: Најново Боливудска песна „Ishq Jaisa Kuch“ од претстојниот филм „Борец“. Оваа сосема нова песна ја отпеа Вишал, Шехар и Шилпа Рао. Музиката беше компонирана од Вишал и Шејхар, додека стиховите на песната на Ишк Џаиса Куч беа напишани од Кумар.

Оваа песна беше објавена на 22/2023/XNUMX во име на Т-серијата. Во режија на Сидарт Ананд. Во видеото за песната се појавуваат Хритик Рошан и Дипика Падуконе.

Име на песната: Ишк Јаиса Куч

Пејач: Вишал Дадлани, Шехар, Шилпа Рао.

рап: Мелоу Д

Коментари за оваа песна: Кумар

Составен: Вишал и Шехар

Филм/Албум: Борец

Должина на видеото: 2:20

отпуштете го: 2023

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Ishq Jaisa Kuch

Ishq Jaisa Kuch Lyrics – Fighter

jab saath hot hain,

јааге саари раат хот хаин,

sapne tere aayenge kaise yeh,

јо каам хаин дил ке,

карленге аај хум мил ке,

Тере Хо Јајенге Ајсе,

baatein adhoori si, tujhse hain poori si,

кал ти физоол ки јо аб хаин јароори си,

пехли баари лаг раха хаи аиса куч,

хоне лага хаи јо хаи ишк ја хаи во,

ишк јаиса куч,

мера јо ту хуа тох хи шуру хуа,

ишк јаиса куч,

тери баахон меин о мери јаан,

хаан муџе итна сукун мила,

абб кахин јана на аур кахан,

дил се дил јо тере лага,

хаан мера ишк хаи господине се фира,

хад меин бхи рех ке хаи карна хаи кја,

ту мери главна тера хуа,

дунија ко лаге јо лагне до бура,

тера мера милна кахани јаиса хаи,

chalo beh jayein ishq paani jaisa hai,

мери настрон не тери настрон се,

ааши кахи аур куч адхори си баат ре гаји,

baatein adhoori si, tujhse hain poori si,

кал ти физоол ки јо аб хаин јароори си,

пехли баари лаг раха хаи аиса куч,

хоне лага хаи јо хаи ишк ја хаи во,

ишк јаиса куч,

мера јо ту хуа тох хи шуру хуа,

ишк јаиса куч.

Еве уште една борбена песна Текст на Шер Кул Гаје – Борец 2023 | Вишал и Шејхар

Оставете коментар