Фанк љубовни текстови – Јо Јо Хани Синг – Џота Кахин Ка

By Фавио Сарагоса

Фанк љубовни текстови - Јо Јо мед Синг го отпеа ова Боливудска песна кој припаѓа на филмот Jhootha Kahin Ka. Неговата музика е исто така дадена од него, додека текстот ги напишаа Хани Синг и Лил Голу.

Пејач: Јо Јо мед Синг

Коментари за оваа песна: Јо Јо Хани Синг и Лил Голу

Составен: Јо Јо мед Синг

Филм/Албум: Џота Кахин Ка

Должина: 3: 44

отпуштете го: 2019

Етикета: Музичка компанија Зи

Фанк љубовни текстови – Џота Кахин Ка

Ааја о секси девојка само кол
Тери јавани бебе хаи анмол
Јаболко дното teri jaise, duniya gol
Мери валкана слика ка, карле до улога

Мачли јал ки рани хаи
Џиван џиска паани хаи
Ај во мачли ка џаунга
Наам џиска Сонче хаи

Мачли јал ки рани хаи
Џиван џиска паани хаи
Ај во мачли ка џаунга
Баат мане таани хаи

Па, фанк тоа, фанк тоа…
Што што, што...

Фанк љубов, фанк љубов, леле…
Фанк љубов, фанк љубов

Мачли јал ки рани хаи
Џиван џиска паани хаи
Ај во мачли ка џаунга
Наам џиска Сонче хаи

Мачли јал ки рани хаи
Џиван џиска паани хаи
Ај во мачли ка џаунга
Баат мане таани хаи

Значи!
Бас кар ту бас бебе
Ainvein има бебе
Ek saal se tere piche
Аб тох ја фас бебе

Бас кар ту бас бебе
Ainvein има бебе
Tujhko main baahon mein leke
Фир дунга кас бебе

Kashmakash ho hogi цела ноќ бебе
Aadi maanav hoon main King Kong baby
Мужко самже ту аашик тера
Сигурно грешиш душо

Не ѝ давам фанк на љубовта
Табхи тох бана е песна бебе

Па, фанк тоа, фанк тоа…
Што што ва ва...
Фанк љубов, фанк љубов, о...
Фанк љубов, фанк љубов, о...
Фанк љубов, фанк љубов, о...

Фудак фудак ке
Мудак фудак ке
Мудак фудак ке
Мудак фудак фудак фудак ке нааче ту
Свилен хаин баал
О свилен баалон вали
Пеле сауде ко самбал
Ааја сауда карле ту саудагар се
Бигда ладка хун аче гар се
Ishq maine обидете kiya tha
Куч бхи хаи милта наа
Трошење време
Губење на пари
Befazool mein pilta ra
Mann udaas karke main
Тарон ко гинта ра
Главен тох када раха пар
Вакт ка ганта хилта раха

Па, фанк тоа, фанк тоа…
Што што ва ва...
Фанк љубов, фанк љубов, о...
Фанк љубов, фанк љубов, о...
Фанк љубов, фанк љубов, о...

Мачли јал ки рани хаи
Џиван џиска паани хаи
Ај во мачли ка џаунга
Наам џиска Сонче хаи
Мачли јал ки рани хаи
Џиван џиска паани хаи
Ај во мачли ка џаунга
Баат мане таани хаи

Значи!

Песна Текстови во сабота навечер – Џота Кахин Ка

Оставете коментар