Текст на песната Haaniya Ve – Фала му на Бога (2022) | Јубин Наутијал

By Ричард Р. Сакстон

Текст на Haaniya Ve: Претставување на сосема ново Боливудска песна „Haaniya Ve“ во гласот на Ubубин Наутијал Од боливудскиот филм „Фала му на Бога“. Текстот на оваа најнова песна Haaniya Ve ги напиша Рашми Вираг, додека музиката е компонирана од Танишк Багчи. Овој филм е во режија на Индра Кумар

Во музичкото видео се Sidharth Malhotra и Rakul Preet Singh. . Објавен е во 2022 година во име на Т-серијата.

Легенда: Ubубин Наутијал

Текст: Рашми Вираг

Состав: Танишк Багчи

Филм/Албум: Фала му на Бога

Должина: 3:01

Објавено: 2022 година

Ознака: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Haaniya Ve

Текст на песната Haaniya Ve - Фала му на Бога

Кои акхијон се пучхе то
Хар баар е јахи кахе
Главен деху џо худ ко каби
Мери хи јагах ту дике

Јаг хаи парааја, јаб се хаи аја
Saansein ab jeena seekhein

Главна на рехна џи рехна тере баад ве
Chhad jaana main jaana jagg saath ve
Главна на рехна џи рехна тере баад ве
Chhad jaana main jaana jagg saath ve

Хаанија ве, хаанија ве
Хаанија ве, хаанија ве

Koi mujhe tarkeeb bata de
Јо главна мана лун тумхе
Врата агар јо хо јааје ту
Паас була лон тумхе

Туџко хамеша дил меин хи рах лун
Апна бана лун тумхе

Главна на рехна џи рехна тере баад ве
Chhad jaana main jaana jagg saath ve
Главна на рехна џи рехна тере баад ве
Chhad jaana main jaana jagg saath ve

Хаанија ве, хаанија ве
Хаанија ве, хаанија ве
Хаанија ве, хаанија ве

Песна Текст на Банде – Викрам Веда (2022) | Хритик Рошан

Оставете коментар