Текст на Хаат Варти од MC STAN | 2023 година

By Хардас Дабра

Текст на Хаат Варти од MC STAN, ова најново Хинди песна испеана од МЦ Стен, и Музика составена од КСХМР. Текстовите на Hath Varti се напишани од MC STAN. Неговото музичко видео е објавено од MC STAN.

УметникотМЦ Стен

Коментари за оваа песна: MC STAN

Составно: КШМР

Филм/Албум: -

Должина на: 2: 29

Издаден: 2023

етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Hai Kaisi Kaisi

Текст на Хаат Варти – MC STAN

Само гаано пе хаат варти
Агар нахи кара јахан пе то маар патти
Тери бахин мујхсе пјаар карти
Мат маар ушко уски нахи галти

Серф се однесуваат woh karti
П-Град боле до дех
Једе лог ки бхарти
Главен гардиш меин бхарти
Ааваз тоди алаг аа рахи
Хо гајели сард
П-Градот се Б-Градот так апни чалти

Тум гарди меин чалте до дихте нахи

Ме гарди меин чалта до дихта
Ту 10 време сочега аиса кион лихта
Kyon ki главен болен та
Да, болест бана само наркоманство
Скејтборд воздух 1 тесна истри
Дете меин полн бездомник
Кар футрола без коски
Мујхпе кион чход дала
Победи ко главен чход дала
Победи ко karun kya диско
MC Stan промашува до дарта нахи киско
Aayi zaun tak mitra mandli знаеш

Ја тепам таа митра мадли
Тоа што го кажувам
Kaisa hua mere ko pyaar
Mera homie bola maar
Toon jhooth bola kyon
Мејн дија тера сат

Само гаано пе хаат варти
Агар нахи кара јахан пе то маар патти
Тери бахин мујхсе пјаар карти
Мат маар ушко уски нахи галти

Серф се однесуваат woh karti
П-Град боле до дех
Једе лог ки бхарти
Главен гардиш меин бхарти
Ааваз тоди алаг аа рахи
Хо гајели сард
П-Градот се Б-Градот так апни чалти

Главна гуса јаб кија
Таб апне басти ки јавни аајели
Matlab потврди хаи возење
Дури и моите најлоши денови
Мери банда peechhe се
Који то бхи који то никале
Хум лог нахи материја бада рахе
Yeh shawty hot dikh rahi
До чадар фаила рахе

Је само пе трапа бита рахе
Маа баап ко бол рахе хаан
Во log ne maare
Клубот меин тере ко влез нахи
Список на гости со мене наам тера
Маам хумне бхадач кар дале
Је само ко лагте бечаре
Мери галти кја
Во лог ке број нахи аа рахе

Је само ко таади пила рахе
Bachche log mere ko kyon
Таади пила рахе
Дару мат паани пила ре
Забава меин влез во
Шаути чупа ре

Само гаано пе хаат варти
Агар нахи кара јахан пе то маар патти
Тери бахин мујхсе пјаар карти
Мат маар ушко уски нахи галти

Серф се однесуваат woh karti
П-Град боле до дех
Једе лог ки бхарти
Главен гардиш меин бхарти
Ааваз тоди алаг аа рахи
Хо гајели сард
П-Градот се Б-Градот так апни чалти

Шаути чупа ре само гаано пе
Бачче лог само ко таади пила рахе
П-Град се Б-Град так апни ч чалти
Шаути чупа рахе

Ту 10 време сочега
Аиса кион ин лог не мааре
Да, болест бана само наркоманство
Скејтборд воздух 1 тесна истри
Дете меин полн бездомник
Кар футрола без коски
Мујхпе кион чход дала
Бит ко главен чход дала бит ко
Дискотеката Karu kya
MC Stan miss toh darta nahi kisko

Aayi zaun tak mitra mandli знаеш
Ја тепам таа митра мадли
Тоа што го кажувам

Песна Хаи Каиси Каиси Текст од Џубин Наутијал | 2023 година

Оставете коментар