Текст на Хас Хас – Диљит Досанџ, Сиа | Најнови пенџаби песни 2023 година

By Еша Свами

Текст на Хас Хас од Диљит Досанџ, Сиа, Грег Курстин е најнов пенџапска песна „Хас Хас“ испеана од Диљит Досанџ, Сиа и Грег Курстин а во оваа нова песна се појавуваат Диљит и Сиа. Текстот на песната го напишаа Диљит Досањх, Индр Бајва и Сиа Фурлер, додека нејзината музика ја дадоа Диљит Досањх, Грег Курстин и Индр Бајва.

Наслов на песна: Хас Хас

Пејач: Диљит Досањх, Сиа, Грег Курстин

Коментари за оваа песна: Диљит Досанџ, Индр Бајва, Сиа Фурлер

Составен: Диљит Досањх, Грег Курстин, Индр Бајва

Филм/Албум: -

Должина: 2:32

отпуштете го: 2023

Етикета: Диљит Досањх

Слика од екранот на текстот на Хас Хас

Текст на Хас Хас – Диљит Дошанџ

Ќе ти го одземам здивот
Но, не престанувај да трчаш кон мене

Feel Me And The Breeze Baby
Јас сум The Ocean Sky In Heels Baby
I'm The Forest And The Trees Baby
Ти си Ројс, а јас сум Бебето на тркалата

Тера Ви Аа Дил Саб Јаанда
Ту Џо Мили Јапе Који Хаанда
Лаал Хоја Ранг Асман Да
Руп Џивеин Нихри Ракаан Да

Jithe Jithe Jaave Pair Rakhdi
Сохније Барф Вангу Тааре Габру

Манг Лаи Џе Дил Лаина Чауни Ае
Хас Хас Соли Уте Шаде Габру
Манг Ле Џе Дил Лаина Чауни Ае
Хас Хас Соли Уте Шаде Габру

Ќе ти го одземам здивот
Но, не престанувај да трчаш кон мене
Затоа што ќе те држам бебе
Ако си мојот океан, јас сум твојот бран

Плажа Уте Хатан Вич Вино Ни
Hove Dovein Passe Ikko Rhyme Ni
Хо Руп Тера Дап Ч На Кур Џеј
Данд Аа Паташе Каре Шане Ни

Bajwe Di Hoja Doob Jaaniye
Athre Dosanjh'an Wale Saare Gabbru

Манг Лаи Џе Дил Лаина Чауни Ае
Хас Хас Соли Уте Шаде Габру
Манг Ле Џе Дил Лаина Чауни Ае
Хас Хас Соли Уте Шаде Габру

Ќе ти го одземам здивот
Но, не престанувај да трчаш кон мене
Затоа што ќе те држам бебе
Ако си мојот океан, јас сум твојот бран

Манг Лаи Џе Дил Лаина Чауни Ае
Ханс Ханс Соли Уте Шаде Габру
Манг Ле Џе Дил Лаина Чауни Ае
Ханс Ханс Соли Уте Шаде Габру

Dil Tainu De Ditta Main Taan Sohneya
Јаан Тери Кадман Ч Раки Хоји Ае
Марна Главна Теријан Бахан Ч Чан Ве
Sonh Tere Pyar Di Main Chakki Hoyi Aa

Еве стихови на пенџаби песна Сардаарји 2 Текст – Диљит Досањх | Насловна песна

Оставете коментар