Hone Do Jo Hota Hai Lyrics – Kho Gaye Hum Kahan | 2023 година

By Факарудин Пери

Текст на песната на Hone Do Jo Hota Hai: Најново Боливудска песна „Hone Do Jo Hota Hai“ од филмот „Kho Gaye Hum Kahan“. Оваа сосема нова песна ја отпеа Савера и Лотика. Музиката беше компонирана од OAFF и Savera, додека стиховите на Hone Do Jo Hota Hai беа напишани од Javed Akhtar. Во видеото за песната се појавуваат Сиддан Чатурведи, Анања Пандеј и Адарш Гурав.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на Zee Music Company. Режисер е Арџун Вараин Синг.

Име на песната: Hone Do Jo Hota Hai

Пејач: Савера и Лотика

Коментари за оваа песна: Џавед Ахтар

Составен: OAFF & Savera

Филм/Албум: Ко Гаје Хум Кахан

Должина на видеото: 2:06

отпуштете го: 2023

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Hone Do Jo Hota Hai

Hone Do Jo Hota Hai Lyrics – Kho Gaye Hum Kahan

Аапна то хаин бас јахи кахана
Rahenge hum jaise Chahatein hain na
Ха хумко јара нахи хаин дар
Јајенге дил легајега џидар

Кои јаге кои сота хаин
Honedo jo hota hain
Наи дин хаин наи ратеин
Honedo nai bathein

Sare khushiyan hain sath mein
Aapne Faisalein aab apne hash mein
То Фир кја мушкил хаин

Кои јаге кои сота хаин
Honedo jo hota hain
Наи дин хаин наи ратеин
Honedo nai bathein

Кои јаге кои сота хаин
Honedo jo hota hain
Наи дин хаин наи ратеин
Honedo nai bathein

Еве една пенџаби песна Kalaastar Lyrics – Honey 3.0 | Јо Јо Хани Синг и Сонакши

Оставете коментар