Текст на Иџазат од една ноќ (2016)

By Маазина Нур

Ijazat текстови од One Night Stand (хинди) (2016) испеана од Ариџит Синг. ова Боливудска песна е компонирана од Meet Bros Anjjan со стихови напишани од Шабир Ахмед. Ѕвездите на филмот „One Night Stand“ (хинди) ги играат Сони Леоне. А во режија на Јасмин Мозес Д'соуза. One Night Stand (хинди) објавен на 22 април 2016 година.

Пејач: Ариџит Синг

Коментари за оваа песна: Шабир Ахмед

Составен: Запознајте го Брос Ањјан

Филм/Албум: За една вечер

Должина: 2: 37

отпуштете го: 2016

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Ijazat

Ijazat Lyrics – One Night Stand

Каисе батааје, каисе јатааје
Субах так туџмеин јеена чаахе
Бееге лабон ки
Geeli hansi ko
Peene ka mausam hai peena chaahe

Ик баат кахун кја иџазат хаи
Тере ишк ки мужко аадат хаи
Ик баат кахун кја иџазат хаи
Тере ишк ки мужко
Аадат хаи о.. аадат хаи..
Аадат хаи о.. аадат хаи..

Ehsaas tere aur mere toh
Ik duje se jud rahein
Ик тери талаб муже аиси лаги
Само хош бхи удне лаге

Муџе милта сукоон тери баахон меин
Џеннат јаиси ек рахат хаи

Ik baat kahoon kya ijazat hai
Тере ишк ки мужко аадат хаи
Ik baat kahoon kya ijazat hai
Тере ишк ки мужко..
Аадат хаи о.. аадат хаи..
Аадат хаи о.. аадат хаи..

Кјун сабсе јудаа, кјун сабсе алаг
Andaaz tere lagte
Besaakh ta hum saaye se tere
Хар шаам липат те хаи
Хар вакт мера
Курбат меин тери
Јаб гузре тох ибадат хаи..

Ик баат кахун кја иџазат хаи
Тере ишк ки мужко аадат хаи
Ик баат кахун кја иџазат хаи
Тере ишк ки мужко..
Аадат хаи о.. аадат хаи..
Аад хаи о.. аад хаи…

Песна Do Peg Maar Lyrics From One Night Stand (2016)

Оставете коментар