Текст на Ishq Da Sutta – One Night Stand (2016) | Сончев Леоне

By Хиба Бахри

Текст на Ishq Da Sutta од „One Night Stand“, ова Боливудска песна е испеана од Запознајте ги Брос и Јасмин Сандла. Во режија на Јасмин Мозес-Д'Соуза, музиката е компонирана од Meet Bros. Текстот на Ishq Da Sutta ги напиша Кумар.

Сончев Леоне и Тануј Вирвани во водство.

Пејач: Запознајте го Брос и Јасмин Сандла

Коментари за оваа песна: Кумар

Составен: Запознајте го Брос

Филм/Албум: За една вечер

Должина: 3: 26

отпуштете го: 2016

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Ishq Da Sutta

Текст на Ishq Da Sutta – One Night Stand

Да! Ishq da sutta
Да! Девојче
Аа нач ле пури раат
Со Meet Bros!
Јасмин пендули!

Ратон ки јаари
Субах так јаари
Аа сеети баја ке
Ајде да ја започнеме оваа забава

Cheeze hain saari
Хаи пури тајари
Аа сеети баја ке
Ајде да ја започнеме оваа забава

Nashe mein tujhse milke
Икдам се аај фисал ке
Сене се јаар никал ке (x2)

Dil mera tere pe aaya ae

Ishq da sutta!

Ишк да сута лаја ае
Dil mera tere te aaya ae
Ишк да сута лаја ае
Dil mera tere te aaya ae
Ишк да сута лаја ае
Dil mera tere te aaya ae

Дхуан тера јех суте ка
Хош мера хаан лотега
Субах ка тох пата нахи
Параат ко саат на чутега (x2)

Nashe mein tujhse milke
Икдам се аај фисал ке
Сене се јаар никал ке (x2)

Dil mera tere pe aaya ae

Ishq da sutta!

Ишк да сута лаја ае
Dil mera tere te aaya ve (x3)

Знаеш дека сакам да танцувам (x2)

Добив џеб полн со долари
Со моите девојки вечерва
Во стриптиз клуб
Во сабота навечер
Влегов во очи на еден дечко со кали
И ако играта е тесна
Потоа нига преноќи, танцувај!
Знаеш дека сакам да танцувам

И сега е 2 часот по полноќ
Диџеј ја свири мојата песна
Ставете го на реприза
До зори

Дојдете да се забавувате со мене
Додека ноќта е млада (x2)

Ishq ka loot le nazara
Мајли има шанса
Главна бхи лаг рахи хун опасност
Каре кја дил тера бечара

Duniya bhool ke main aayi
Тун го застрела џо пилаји
Саб куч хо гаја хаи сло-мо
Ту хи ту де деекхаи

Меетон ка халке халке
Икдам се јаар фисал ке
Сене се аај никал ке (x2)

Дил бебе тере пе аја ае

Ishq da sutta!

Ишк да сута лаја ае
Dil mera tere te aaya ae (x3)

Песна Текст на Иџазат од една ноќ (2016)

Оставете коментар