Ishq Samundar Lyrics – Тера Суроор – 2016 година

By Сифоросо Ескобар

Текст на Ishq Samundar од Тера Суроор: Суперхит Боливудска песна од Тера Суроор (2016) добива ново преуредување од Химеш Решамија. Песната првично беше напишана, компонирана и испеана од Ананд Раџ Ананд заедно со Суниди Чаухан.

Пејачката: Ариџит Синг

Текстописец: Самер Ањаан

Составен: Химеш Решамија

Филм/АлбумTERAA SURROOR

Должина: 3: 10

отпуштете го: 2016

Музичка етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Ishq Samundar

Ishq Samundar Lyrics – Тера Суроор

Ес-саламу алајкум
Ва-Алејкум-ас-Салаам (x3)

Соблечи го душо
Извади го
Соблечи го душо
Извади го
Соблечи го душо
Соблечи го (x2)

Мера јаар мила де мужко
Ту лаакх дуајеин туџко
Хаан мера јаар мила де мужко
Ту лаакх дуајеин туџко
Деедар бина дилбар ке
Куч соојх раха на мужко
Бас дил ки баат бата де на
Мери аанхон ка манзар

Haaye ishq samundar dil de ander
Ishq samundar dil de
Ishq samundar dil de ander
Ishq samundar dil de

Tujhse hi pyaar hai karna
Тера интезаар хаи карна
Tujhse hi pyaar hai karna
Тера интезаар хаи карна

Само лажето јена
Tere ishq mein hai marna
Китна аур каб так бхагега
Daulat ke liye Sikandar

Haaye ishq samundar dil de ander
Ishq samundar dil de
Ishq samundar dil de ander
Ishq samundar dil de

Ес-саламу алајкум
Ва-Алеикум-ас-салаам (x3)

Соблечи го душо
Извади го
Соблечи го душо
Извади го
Соблечи го душо
Соблечи го (x2)

Хаан мера јаар мила де мужко
Ту лаакх дуајеин туџко
Деедар бина дилбар ке
Куч соојх раха на мужко
Бас дил ки баат бата де на
Мери аанхон ка манзар

Haaye ishq samundar dil de ander
Ishq samundar dil de
Ishq samundar dil de ander
Ishq samundar dil de

Песна Текст на Вафа Не Бевафаи – Тера Суроор – 2016 година

Оставете коментар