Jamnapaar текстови од сон девојка 2 | Неха Какар

By Ронда Е. Гоуер

Текст на Jamnapaar: од претстојниот филм“Девојка од соништата 2“ од Starcast Ayushmann Khurrana и Ananya Panday, ова сосема ново Боливудска песна „Јамнапар“ ја пее Неха Какар и Запознајте ги Брос. Музичка композиција од Meet Bros, додека стиховите на оваа најнова песна Jamnapaar се напишани од Кумар.

Песната Jamnapaar беше објавена на 21 август 2023 година во име на Zee Music Company.

Име на песната: Џамнапар

Пејач: Неха Какар Запознајте ги Брос

Коментари за оваа песна: Кумар

Составен: Запознајте го Брос

Филм/АлбумДевојка од соништата 2

Должина: 3:02

отпуштете го: 2023

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Jamnapaar

Текст на Jamnapaar – Девојка од соништата 2

Ishq ke chobare peBaithi hu tyaar
Ареј кја крун акелиМера саијаан џанапар,

Bheje laa khon DMho maine vanish mode pe yaar
Пар аата нахи одговор главниот на геј хаар
Мери аанхон ко хар пал рахта инцаар

[Ако си мојот јаар
Aaja karle mujhse pyar] x2

Агар туни нахи аана
Toh le chal mujhko jamnapaar,

Тере пееше хаи маусам гулаби са
Ламха ламха Џејсе Шараби са,

Хадон меин рех ќе на кар мохабати ту
Ishq hone de behisabi sa,

Руке руке се дил ки
Бар јане де рафтар,

Jaise main hoon tu bhi
Аб хоја Бекараар,

Зара си доори бхи лагти премногу далеку,
Премногу далеку да

[Ако си мојот јаар
Ааја карле муџсе пјар] x 2

Агар туни нахи аана
Toh le chal mujhko jamnapaar

Toh le chal mujhko jamnapaar
Ле ле чал џамнапар
Bbaby le chal jamnapaar
Мужко ле чал џамнапаар

Еве уште една хинди песна Dil Ka Telephone 2.0 Lyrics – Dream Girl 2 | Ајушман К

Оставете коментар