Jeena Haraam Lyrics – CRAKK | Нора Фатехи | Шилпа Рао | 2024 година

By Хелен Џ. Рајт

Јеена Хараам текстови: Најновата 2024 година Боливудска песна „Jeena Haraam“ од претстојниот боливудски филм „Crakk“ ја пеат Вишал Мишра и Шилпа Рао. Сосема новите стихови на песната Jeena Haraam беа напишани од Танишк Багчи, додека Музиката беше дадена од Танишк Багчи. Беше објавен во име на Т-серијата. Овој филм е во режија на Адитја Дат.

Во музичкото видео се Видјут Џамвал и Нора Фатехи.

Име на песна: Џина Харам

Уметникот: Вишал Мишра & Шилпа Рао

Коментари за оваа песна: Танишк Багчи

Составно: Танишк Багчи

Филм/Албум: Крак

Должина на: 2: 26

Издаден: 2024

етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Jeena Haraam

Текст на Jeena Haraam – CRAKK

Itni Mohabbat Mujhse
Каре Јо На Који
Toone Woh Kaam Kar Diya
Haaye Jeena Харам Кар Дија

Хо Итни Мохабат Муџсе
Каре Јо На Који
Toone Woh Kaam Kar Diya
Haaye Jeena Haraam Kar Diya

Главна На Самџун На Јане
Каисе Ту Мера Хуа
Мејн Дил На Лагаја
Фир Кјун Дил Тера Хуа

Ишк Куда Не Банаја
Tujhko Jahaan Mein
Муџи Се Милаја

Аиса Махаул Бнаја
Мери Оар Ту Чала Аја

Хо Исмеин Мера Кја Касур
Pehli Nazron Mein Choor Hoke
Дил Тере Наам Кар Дија
Haaye Jeena Харам Кар Дија

Itni Mohabbat Mujhse
Каре Јо На Који
Toone Woh Kaam Kar Diya
Haaye Jeena Haraam Kar Diya

Хо Исмеин Мера Кја Касур
Pehli Nazron Mein Choor Hoke
Дил Тере Наам Кар Дија
Haaye Jeena Харам Кар Дија

Еве уште една најнова песна Било Кехнди текст од Кака | Најнови нови песни од 2024 година

Оставете коментар