Текстови на Џум Џо Патаан – Ариџит Синг | Патаан (2022)

By Харкиратпал Верма

Стихови на Џум Џо Патаан од Ариџит Синг од најновиот филм „Патхаан“. Боливудска песна испеана од Ариџит Синг, Сукрити Какар и Вишал-Шејхар. Текстовите на Џум Џо Патан се напишани од Кумар, додека неговата музика е исто така компонирана од Вишал-Шејхар, а видеото е режирано од Сидарт Ананд. Во музичкото видео се Шах Рук Кан, Дипика Падукон.

Пејач: Ариџит Синг, Сукрити Какар и Вишал-Шејхар

Коментари за оваа песна: Кумар

Составен: Вишал-Шејхар

Филм/АлбумПатаан

Должина: 3: 22

отпуштете го: 2022

Етикета: YRF

Слика од екранот на стиховите на Jhoome Jo Pathaan

Jhoome Jo Pathaan текстови – Pathaan

Тумне Мохабат Карни Хаи
Хумне Мохабат Ки Хаи
Ис Дил Ке Алава Киси Се Бхи
На Хумне Ијазат Ли Хаи

Хунар Хаи Је Бхи Ишк Ка
Киси Киси Ко Аата Хаи
Јаан Лота Ке Душман Ки
Хумне Хифазат Ки Хаи

Баат карте Хаин Хазарон
Хазарон
Хаи Таџурба Хумејн Јарон
Хаан Јарон

Баат карте Хаин Хазарон
Хаи Таџурба Хумејн Јарон

Аиси Хаи Ада
Банд Лун Хава
Мујхпе Вох Куда
Дил Се Дуа Барсаје

Jhoome Jo Pathaan Мери Јаан
Мехфил Здраво плен Џаје
Деде Јо Зубаан Мери Јаан
Uspe Mar Mit Jaaye

Џоум Џо Патан Мери Јаан
Мехфил Здраво плен Џаје
Деде Јо Зубаан Мери Јаан
Uspe Mar Mit Jaaye

Мукабла Кајсе
Hum Karte Hain Yaar
Abki Baar Tarika Hum Batayenge
Тарика Хум Батајенге

Кајсе Душман Пе
Хум Марте Хаин Јаар
Abki Baar Tarika Hum Batayenge
Тарика Хум Батајенге

Јаар Карде Џо Исхаара
Исхаара
Dil Main De Doon Dobara
Добара

Јаар Карде Џо Исхаара
Dil Main De Doon Dobara

Пјар Ка Наша
Аиса Хаи Чада
Хоке Јун Фида
Душман Гејл Лаг Јаје

Jhoome Jo Pathaan Мери Јаан
Мехфил Здраво плен Џаје
Деде Јо Зубаан Мери Јаан
Uspe Mar Mit Jaaye

Џоум Џо Патан Мери Јаан
Мехфил Здраво плен Џаје
Деде Јо Зубаан Мери Јаан
Uspe Mar Mit Jaaye

Песна Текст на Gatividhi – Јо Јо Хани Синг (2022)

Оставете коментар