Текст на Кабира – Утара Уникришнан | Аткан Чаткан

By Ронда Е. Гоуер

Текст на Кабира – Утара Уникришнан: Презентирање на стиховите на песната „Кабира“ од филмот Аткан Чаткан испеана од Утара Уникришнан. Музиката на оваа песна е составена од Драмс Шивамани. а стиховите се напишани од Сант Кабер и Шив Харе.

Пејач: Утара Уникришнан

Коментари за оваа песна: Сант Кабер и Шив Харе

Составен: Тапани Шивамани

Филм/Албум: Аткан Чаткан

Должина: 3: 52

отпуштете го: 2020

етикета: Zee Music Company

Слика од екранот на стиховите на Кабира

Кабира текстови – Аткан Чаткан

Кабира дунија џути хаи
Џути хаи сачи дил ки преет
ЈО дил харе апнаи уски хот хаи џит ре
уски хот хаи џит ре
1,2,3,4……. Тинг Тинг..

Динг донг динг
Динг донг динг
Динг донг динг
Динг донг динг

Поти рампа-рампа јаг мова
Пандит бхаја на које
Поти рампа-рампа јаг мова
Пандит бхаја на које
Адхаи акхар прем ка
Padhe jo pandit hoye

Динг донг динг
Динг донг динг
Динг донг динг
Динг донг динг

Хан сено…
Малик сабка ак хаи
Саб уска хи руп
Малик сабка ак хаи
Саб уска хи руп
Ак си чав сабко мили
Ак си сабко дуп
Ак си чав сабко мили
Ак си сабко дуп

Prem ke mithe bole do
Бан jaate hai geet
Хан…
Prem ke mithe bole do
Бан jaate hai geet
Прем бхари ик баат се
бај утата сангет
Прем бхари ик баат се
бај утата сангет

Динг донг динг
Динг донг динг
Динг донг динг
Динг донг динг

Кабира дунија џути хаи
Џути хаи

Песна Текст на песната Нар Хо

Оставете коментар