Kalaastar Lyrics – Honey 3.0 | Јо Јо Хани Синг и Сонакши

By Гејл Ц. Керли

Каластарски текстови: на пенџапска песна „Каластар“, е од албумот „Honey 2023“ од 3.0 година, испеана од Јо Јо мед Синг, додека Музиката беше компонирана од Рони Ајнали и Гил Махраи, додека стиховите на песната Каластар беа напишани од Рони Ајнали и Гил Махраи. Видеото со песната содржи/ѕвезди - Јо Јо Хани Синг и Сонакши Синха.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на Zee Music Company. Режија на Џонас Бек.

Име на песната: Каластар

Пејач: Јо Јо мед Синг

Коментари за оваа песна: Рони Ајнали и Гил Махраи

Составен: Рони Ајнали и Гил Махраи

Филм/Албум: Мед 3.0

Должина на видеото: 4:29

отпуштете го: 2023

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Каластар

Kalaastar Lyrics – Honey 3.0

Tohfe Vich Deke Haar
Tainu Khoob Karaan Главен Пјар
Било Батијан Буџа Ке

Аја Мунда Тера Деси Калакаар
Таину Удеек Мери автомобил
Ту Назар Мере Те Маар
Било Анхијан Мила Ке

Вигдеја Јатт Фир Аади Уте Аја
Куде затвор Вишон Сида
Тере Гар Вал Аја

Turran Lagge Главен Tainu Call Karti
Ту Мајну Фер На Кахи
Главен Таину Дас Ке Ни Аја

Taare Todun Jugnu Phad'ju
Dil Tere Vich Aidan Wadh'ju
Naal Main Khad'ju
Банка Тера Јаар

Лаија Лаија Таину Сат Самундарон Паар
Tohfe Vich Deke Haar
Tainu Khoob Karaan Главен Пјар
Било Батијан Буџа Ке

Аја Мунда Тера Деси Калакаар
Таину Удеек Мери автомобил
Ту Назар Мере Те Маар
Било Анхијан Мила Ке

Џоут Бол Ке Ааја Ту
Хаби Ну Мере Лаји
Баде Дина Тон Самб Раки
Главниот Џанџар Тере Лаји

Лаб Луга Ките Мајну Кисе Да Пејо
Јат Канган Ни Динда Пег Марке До
Ене Ч ​​Чак Ке Фараар Главен Хо Ју
Aau Jinne Ch PCR Batti Karke Blow

Тери Датум за вечера Н
Bhang Main Kar Doon
Касам Тере Ну
Танг Главен Кар Доон

Јунг Мејн Кар Доон
Чак Ке Куде Хатијар

Лаија Лаија Таину
Сат Самундарон Паар
Tohfe Vich Deke Haar
Tainu Khoob Karaan Главен Пјар
Било Батијан Буџа Ке

Аја Мунда Тера Деси Калакаар
Таину Удеек Мери автомобил
Ту Назар Мере Те Маар
Било Анхијан Мила Ке

Метон Пехла Јаг Те
Аашик Хоје Хоне Не
Par Mere Jinne Paagal
Ките Хоје Хоне Не

Паиса Деке Тера Ни Мајна
Каида Чудва Дун
Шеик Тон Ви Вад
Таину Аиш Кара Доон

Хол Ке Ту Баари
Khabbi Seat Utte Behja
Raaton Raat Tera Ni Main
Мулк Чада Дун

Индо Бада Камаал Ае Балије
Гил Рони Ви Наал Не Балије
Наал Не Балије Јо Јо Де Не Јаар

Лаија Лаија Таину Сат Самундарон Паар
Tohfe Vich Deke Haar
Tainu Khoob Karaan Главен Пјар
Било Батијан Буџа Ке

Аја Мунда Тера Деси Калакаар
Таину Удеек Мери автомобил
Ту Назар Мере Те Маар
Било Анхијан Мила Ке

Да, се вратив бејби
После 9 Години
Кехнди Јо Јо Хани Синг!

Ти си Мој
Запомнете го ова!

Асли Сона!
Ти си мојата Сона
Ааа да!

Еве уште една песна од албумот Honey 3.0 Tujh Pe Pyaar Lyrics – Honey 3.0 | Јо Јо Хани Синг

Оставете коментар