Текст на КАР САМНА – Judgementall Hai Kya (2019)

By Ауреа Е. Џонс

Текст на Кар Самна Judgementall Hai Kya: Ова Боливудска песна се пее од Амир Кан, Бријеш Шандилија, Протијјоти Гош и Даниел Б Џорџ. Даниел ја компонираше музиката додека Прахар Вихан ги напиша стиховите на Кар Самна. Песната е од хинди филм со Кангана Ранаут и Рајкуммар Рао во главните улоги.

Пејач: Амир Кан, Бријеш Шандилија, Протијјоти Гош и Даниел Б Џорџ

Коментари за оваа песна: Прахар Вихан

Составен: Даниел

Филм/Албум: Судејќи според Хаи Кја

Должина: 2: 19

отпуштете го: 2019

Етикета: Сарегама музика

Слика од екранот на текстот на КАР САМНА

КАР САМНА стихови – Judgementall Hai Kya

Кар самна
Кар самна
Ут јаа
Аб јаг на
Рааван се мат бхаг ту
Јал ја банка ааг ту

Кар самна
Кар самна

Јала де јала де
Митија јала де
Сита е тери агни парикша

Јала де јала де
Саб куч јала де
Јехи хаи тери агни парикша

Песна Кис Расте Хаи Јана Текст – Осудувачка Хаи Кја

Оставете коментар