Текст на Kende Ne Naina – Вишал Мишра | 2024 година

By Сумаја Абдела

Текст на Kende Ne Naina: Најновиот Пенџаби песна 'Кенде не Наина' ја пее Вишал Мишра. Текстот на песната Kende Ne Naina е напишана од Gurpreet Saini, додека музиката е компонирана од Rochak Kohli. Објавен е во 2024 година од T-Series

Пејач: Вишал Мишра

Коментари за оваа песна: Гурпреет Саини

Составен: Рочак Коли

Филм/Албум: -

Должина: 4:24

отпуштете го: 2024

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Kende Ne Naina

Текст на Kende Ne Naina – Вишал Мишра

Duniya Main Waar Ke
Тере Уте Дил Хаареја
Тери Ик Пал Ди Јудаи Не Сајна
Саану Сау Сау Баар Маареја
Саану Сау Сау Баар Маареја

Аај Икраар Карте Хаи
Hum Tumhein Pyaar Karte Hai

Хо.. Аај Икраар Карте Хаи
Hum Tumhein Pyaar Karte Hai
Тере Санг Ек Пал Џене Ко
Сау Сау Баар Марте Хаи

Дин На Катда
Катди На Бин Тере Раина

Кенде Не Наина
Тере Кол Рена
Кенде Не Наина
Тере Кол Рена
Кенде Не Наина

Само Дил Да
Дилдар Ту Хи Хаи Гена

Кехнде Не Наина
Тере Кол Рена
Кехнде Не Наина
Тере Кол Рена

Taareyan Nu Bol Ke Rakhde Aa
Бааријан Ви Хол Ке Рахде Аа

Хо.. Таарејан Ну Бол Ке Рахде Аа
Бааријан Ви Хол Ке Рахде Аа
Чан Мере Махија Ве Раа Тери
Саари Саари Раат Аси Такде Аа

Aave Jo Tu Taan Hi Chain
Дил Ну Хаи Паина

Кехнде Не Наина
Тере Кол Рена
Кенде Не Наина
Само Дил Да
Дилдар Ту Хи Хаи Гена

Кехнде Не Наина
Тере Кол Рена
Кехнде Не Наина

Хо.. Долна Ве
Dholna Mere Dholna
Пјар Да Кои Мол На
Пееше Тере Ек Пал Џо Миле
Саари Дунија Ваар Дејан

Мехарма Мере Мехарма
Мујхпе Хо Ту Мехарбаан
Saansein Meri Rukk Jaaye Na
Тујко Пукаар Де Аан

Сајна Тера Наа
Дин Раат Јапде Мајна Рена

Кенде Не Наина
Тере Кол Рена
Кенде Не Наина
Тере Кол Рена
Кенде Не Наина

Само Дил Да
Дилдар Ту Хи Хаи Гена

Кехнде Не Наина
Тере Кол Рена
Кехнде Не Наина
Тере Кол Рена

Еве ја пенџапската песна Текст за праски – Диљит Досањх | ЕП- Вози низ | 2022 година

Оставете коментар