Текст на Khoobsurat од Неха Какар | 2023 година

By Сифоросо Ескобар

Текст на Khoobsurat од Неха Какар, Рагав Чаитанја, ова најново Хинди песна Отпеана од Неха Какар и Рагав Чаитанја. Музика создадена од Роханпрет Синг. Текстот на песната Khoobsurat го напиша Рана Сотал. Нејзиното музичко видео е објавено од T-Series.

УметникотНеха Какар, Рагав Чаитанја

Коментари за оваа песна: Рана Сотал

Составно: Роханпрет Синг

Филм/Албум: -

Должина на: 3: 14

Издаден: 2023

етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Khoobsurat

Текст на Khoobsurat – Неха Какар

Ки сон само махија
Ки тере бин наи џеена
Ки сон само махија
Ки тере бин наи џеена

Бала ки хообсурат лагти хо
Ајсе Кејсе
Мери рух ки зароорат лагти хо
Ајсе Кејсе

Aise kaise khushbu teri

Дил пе таари рехти хаи
Ајсе каисе је хава бхи
Мујко тера кехти хаи
Aise kaise bechainiyan
Дил пе баари рехти хаин
Aise kaise teri teri hi
Хумари рехти хаи
Мејн каха ишк са хо гаја тумсе кехти
Ајсе Кејсе
Бала ки хообсурат лагти хо
Ајсе Кејсе

Ки сон само махија

Ки тере бин наи џеена
Ки сон само махија
Ки тере бин наи џеена
Чанд не мужко паас бита ке
Добро е каха
Саари раат хи тери тарефеин
Мујхсе карта раха

Туџса на дооја који
Poori duniya главна
Тум хо мукамал е
Adhoori duniya mein

Ishq ki tum shararat lagti ho
Ајсе Кејсе
Бала ки хообсурат лагти хо
Ајсе Кејсе

Кхуд ко тере лије аб кјун
Сајане главен лаги хун
Дех ке туџе кјун јаара
Шармане главен лаги хун

Мере хатон пе механди
Саџи тере наам ки
Мери субах шамеин мене
Тере наам ки

Tere khwabon mein khoyi rehti hoon
Ајсе Кејсе
Главен итни кобсурат лагти хо
Ајсе Кејсе
Тери рух ки заурат лагти хун
Ајсе Кејсе

Бала ки хообсурат лагти хо
Ајсе Кејсе
Мери рух ки зароорат лагти хо
Ајсе Кејсе

Ки сон само махија
Ки тере бин наи џеена
Ки сон само махија
Ки тере бин наи џеена

Песна Текст на Phir Aur Kya Chahiye – Zara Hatke Zara Bachke | Ариџит

Оставете коментар