Текст на Ки Кара од една ноќ (2016)

By Маазина Нур

Текст на Ки Кара од One Night Stand во кој глумат Сани Леоне и Тануј Вирвани. Ова Боливудска песна се пее од Шипра Гојал и има музика од Вивек Кар, додека стиховите се напишани од Кумар.

Пејач: Шипра Гојал

Коментари за оваа песна: Кумар

Составен: Вивек Кар

Филм/Албум: За една вечер

Должина: 5:32

отпуштете го: 2016

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Ки Кара

Ki Kara Lyrics – One Night Stand

Ахијан де сапне саб тод ке
Чала гаја кјун раста ту мод ке
Аунди ае тери јаад ве
Ki dasaan tere baad ve
Паи гејјан не па теријан тасвеераан

Ки кара, ки кара
Ханџуан 'ч бхиџијан езероан
Ки кара, ки кара
Tut gayian ne takdeeraan
Ки кара, ки кара хаа..

Mangiyan duaavan tere vaaste
Јеенди паји си тери аас те
Ho..mangiyan duaavan tere отпад
Јеенди паји си тери аас те

Тере бина, хаи мера кон ве
Ту јудаа, дин само рон ве
Chubhde ne tere faasle
Ае дард ману кјун милја
Дас де зара ту хаи мери ки хата

Ки кара, ки кара
Ханџуан 'ч бхиџијан езероан
Ки кара, ки кара
Tut gayian ne takdeeraan
Ки кара, ки кара

Само наал тери парчхаји ве
Де гаја ту ману танхаји ве
Само наал тери парчхаји ве
Де гаја ту ману танхаји ве

Тере сива, на кои чаах ве
Ките јааван, на кои раах ве

Пучда ни мера хаал ве
Aunde tere khayaal ve
Bhulde nayi beete pal sunn zara

Ки караан, ки караан
Ханџуан 'ч бхиџијан езероан
Ки караан, ки караан
Tut gayian ne takdeeraan
Ки караан, ки караан.

Песна Текст на Ishq Da Sutta – One Night Stand (2016) | Сончев Леоне

Оставете коментар