Текст на Кис Расте Хаи Јана – Осудувачка Хаи Кја (2019)

By Тулси Махабир

Кис Расте Хаи Јана текст Најнови Боливудска песна од Movie Judgementall Hai Kya испеана од Сурабхи Дашпутра и Арџуна Харјаи. Музиката на новата песна ја потпишува Арџуна Харјаи, а текстот го напиша Кумар.

Пејач: Сурабхи Дашпутра и Арџуна Харјаи

Коментари за оваа песна: Кумар

Составен: Арџуна Харјаи

Филм/Албум: Судејќи според Хаи Кја

Должина: 2: 27

отпуштете го: 2019

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на текстот на Кис Расте Хаи Јана

Кис Расте Хаи Јана Текст – Осудувачка Хаи Кја

Na iss raste hai jaana

Na uss raste hai jaana

Јане каха хаи јана ве

Ес ор на лабеја рааха

Усс оре на лабеја чава

Главен мангди рех геј аа дуаава ве

Јава главна јаава главна ките

Јава главна јаава

Така сааха главен сааха главен ките хор

Јава главна јаава главна ките

Јава главна јаава

Така сааха ве сааха ве ките хор

Хо…

Тикта наи аа кои пал јаха

Кју е бата рахе бхагта

Џукта нахи хаи кјун аасмаан

Хар Пал Замеен кои Дехта

На манзил пе хаи јаана

На раахо пе дам јаана

Јане каха јана ве

Јане ве ките јаава хо…

Јава главна јаава главна ките

Јава главна јаава

Така сааха главен сааха главен ките хор

Na iss raste hai jaana

Na uss raste hai jaana

Јане каха хаи јана ве

Ес ор на лабеја рааха

Усс оре на лабеја чава

Главен мангди рех геј аа дуаава ве

Јава главна јаава главна ките

Јава главна јаава

Така сааха главен сааха главен ките хор

Јава главна јаава главна ките

Јава главна јаава

Така сааха главен сааха главен ките хор

Песна Para Para Lyrics – Judgementall (2019)

Оставете коментар