Текст на Кока – Диљит Досањх | Најнови пенџаби песни 2022 година

By Еша Свами

Текст на Кока од филмот „Babe Bhangra Paunde Ne (ਬਾਬੇ ਭੰਗੜਾ ਪਾਉਂਦੇ ਨੇ )“ е најновиот хит пенџапска песна испеана од Диљит Досањх. Текстот на песната Кока го напиша Раџ Ранџод, додека музиката е дадена од Ави Сра, а видеото е режирано од Амарџит Синг Сарон.

Оваа сосема нова песна на Кока е со Саргун Мехта.

Пејач: Диљит Досањх

Коментари за оваа песна: Раџ Ранџод

Составен: Ави Сра

Филм/Албум: Бејб Бангра Паунде Не

Должина: 2: 49

отпуштете го: 2022

Етикета: Сарегама пенџаби

Слика од екранот на текстот на Кока - Диљит Досањх

Текст на Кока – Диљит Дошањх

Забава де вич паи гаја раула
Наша чад гија хола хола
Пи jawaan главната џи џи карда
Анх тери џивеин кока кола

Горе гор ѕвонеше уте калија аинакан
Начди си само наал ту

Кока таар гаја дил хаар гаја ни
Лутија ајј те јаар гаја ни
Куди ди чуни каали лехге вали
Пети вич анх маар гаја

Кока таар гаја дил хаар гаја ни
Лутија ајј те јаар гаја ни
Куди ди чуни каали лехге вали
Пети вич анх маар гаја

Мундија кахтон пиче паи гаја
Мера број мангда рех гаја
Nachde tainu smile ki dedi
Ту те мундеја дил те ле гаја

Тера тумка кудија џумка кудија
Jatt da seena thaar gaya ni

Кока таар гаја дил хаар гаја ни
Лутија ајј те јаар гаја ни
Куди ди чуни каали лехге вали
Пети вич анх маар гаја

Атомска бомба е видена
Mili tu mainu saun maheene
Chadd de nakk mooh wattna kudiye
Aa ke mere lagg ja seene

Атомска бомба е видена
Mili tu mainu saun maheene
Chadd de nakk mooh wattna kudiye
Aa ke mere lagg ja seene

Хат да гајра наини кајла хере
Дил те карке ваар гаја ни

Кока таар гаја дил хаар гаја ни
Лутија ајј те јаар гаја ни
Куди ди чуни каали лехге вали
Пети вич анх маар гаја

Песна Тера Девананд Текст – Деси Кру | Нова пенџаби песна 2022 година

Оставете коментар