Кока текстови – Манкирт Аулах | Нова пенџаби песна 2023 година

By Јасмин Б. Мекмахон

Текст на Кока: од Манкирт Аулах, најново пенџапска песна „Кока“. Оваа сосема нова песна ја отпеа Манкирт Аулах. Музиката беше компонирана од Манкирт Аулах, а стиховите на песната Кока беа напишани од Преета.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на Манкират Аулах.

Име на песната: Кока

Пејач: Манкирт Аулах

Коментари за оваа песна: Теја Дора

Составен: Теја Дора

Филм/Албум: -

Должина на видеото: 4:51

отпуштете го: 2023

Етикета: Манкират Аулах

Слика од екранот на текстот на Кока

Кока текстови – Манкирт Аулах

шахукаран да аа монда
пакка хисаб те китаб да
haye karje na gussa kitey
само о џаваб да

ni jeban vich rond rakhdae
rond rakhdae
јатт идеин ч рахда ракаан

кока деке дил мангдае
дил мангдае
марјана бахла хи шатаан

ni modde te bandook tandae
бандук тангдае
тангеј соли уте алрхан ди јаан

ni modde te bandook tandae
бандук тангдае
sooli utte tangey meri jaan

kithe jaun das ohda dil torh ke
камб де аа шехар џиди груб тон те
шукар мна ке мера дил мангеја
мангде аа вариј џитон маафи телефон те

chann tera hash vich gun rakhdae
таур тапа раула рапа направено рахдае
локи охну кехнде аа тасали јаттије
krake jehri aulakh'an da son rakhdae

моге вал лаи ке хи јау
кари баита пури тан ни џабаан

кока деке дил мангдае
дил мангдае
марјана бахла хи шатаан

ni modde te bandook tandae
бандук тангдае
тангеј соли уте алрхан ди јаан

ni modde te bandook tandae
бандук тангдае
sooli utte tangey meri jaan

раџинаме хунде аа ни охди и бел те
марјана јехра ману лаи бета дил те

о vairiyan de kolon eni cheti nahio marda
марда ае јехра тере тоди веле тил те

телефон ohda lagga hunda tap de utte
kiven gall kran das chat de utte
куршуми gaddiyan ch lai ke janda
ni tenu goli wargi nu date de utte

само ч аиса ки вехеја
сачи соч соч хуни аа хааан

кока деке дил мангдае
дил мангдае
марјана бахла хи шатаан

ni modde te bandook tandae
бандук тангдае
тангеј соли уте алрхан ди јаан

ni modde te bandook tandae
бандук тангдае
sooli utte tangey meri jaan

галлан хор ки дсан главна тену охде ч тан саријан
ваиран ч в пакка аа те паккијан не јааријан
паккијан не јааријан

сатон раи атте шех аа мандер мангди
ни акх тадке хи биканери кеер мангди
јаари мангди аа време шами сат ваџе да
голи ваиријан ди јат да шеер мангди, шеер мангди

тере хак вич јаар болде, јаар болде
ragg'an vich boldae samaan

кока деке дил мангдае
дил мангдае
марјана бахла хи шатаан

ni modde te bandook tandae
бандук тангдае
тангеј соли уте алрхан ди јаан

ni modde te bandook tandae
бандук тангдае
sooli utte tangey meri jaan.

кока стихови манкирт аулах

Пенџаби песна Текст на Хас Хас – Диљит Досанџ, Сиа | Најнови пенџаби песни 2023 година

Оставете коментар