Текст на текстот на Куч Ис Тара – 1921 година | Арнаб Дута

By Едвард М. Петит

Текст на текстот на Куч Ис Тара мелодичен Боливудска песна од хорор филмот Каран Кундра и Зарин Кан Старер од 1921 година. Филмот беше објавен на 12 јануари 2018 година. Текстот е напишан од Шакеел Азми, компониран од Хариш Саган и пее Арнаб Дута.

Пејач: Арнаб Дута

Коментари за оваа песна: Шакил Азми

Составен: Хариш Саган

Филм/Албум: 1921

Должина: 5: 34

отпуштете го: 2018

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Куч Ис Тара

Текст на Куч Ис Тара – 1921 година

Куч ес тарах
Куч ес тарах
Ај раат там јараа
Куч ес тарах

Куч ес тарах
Куч ес тарах
Ај раат там јараа
Куч ес тарах

Дали џисм се
Eak jaan mein
Дал Џеј хум јара
Куч ес тарах

Је јо чанд е езерски са хаи аасмаан пар
Јун хи аанх ме мери рахе чамакта раат бхар
Аје баадло јара си тумсе илтја хаи је
Фана на хо уммед ке ситаре дооб ке

Куч ес тарах
Куч ес тарах
Ај раат там јараа
Куч ес тарах

Дали џисм се
Eak jaan mein
Дал Џеј хум јара
Куч ес тарах

Алвида хумко кахе
Мускура ке маут бхи
Тоди си саансе чупа ле
Ме виде кахин

Jeele aa eak raat mein
Умра бхар ки џиндиги
Кои бхи пал рах на јаје
Jeene me kahin

Куч ес тарах
Куч ес тарах
Ај раат там јараа
Куч ес тарах

Дали џисм се
Eak jaan mein
Дал Џеј хум јара
Куч ес тарах

Рох ки парвај пе
Хаи париде ишк ке
Хумко чахат ки најјар се
Дех аасман

Аанх ме јо аасх хаи
Чанд ко бхи рашак хаи
Dikh rahe hai pyar ki gum
Аиси даастаан

Куч ес тарах
Куч ес тарах
Ај раат там јараа
Куч ес тарах

Дали џисм се
Eak jaan mein
Дал Џеј хум јара
Куч ес тарах

Песна Sunn Le Zara Lyrics – Филм „1921“ | Арнаб Дута

Оставете коментар