Текст на Kyun Re од TE3N – 2016 година

By Амрао Чабра

Текст на Kyun Re од „TE3N“, Ова Боливудска песна е испеана од Клинтон Серехо и Амитаб Бачан. со Amitabh Bachchan, Vidya Balan и Nawazuddin Siddiqui. Во режија на Рибху Дасгупта, музиката е компонирана од Клинтон Серехо. Текстот на Кјун Ре ги напиша Амитаб Бхатачарја.

Пејач: Клинтон Серехо и Амитаб Бачан

Коментари за оваа песна: Амитаб Бхатачарја

Составен: Клинтон Серехо

Филм/Албум: TE3N

Должина: 2: 07

Објавено: 2016

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Kyun Re

Текст на Kyun Re – TE3N

Јалтаранг си хаси тери
Сунаи де аај бхи
Khushboo teri nayi nayi
Тере јане ке баад бхи
Гар ка во кона тера
Суна бихона тера
Tere gairmojudgi mein bhi
Лаге хона тера

Кјун ре кјун ре
Кар гаја танха муже аисе
Кјун ре кјун ре
Каанч ке ламхо ке рех геј
Рех геј чооре

Teri cheeze ab bhi waise hi rakhta hoon
Baitha sannate mein usnko takta hoon
Јаб так лаутунги таб так раста дехунга
Иске алава карби кја сакта хун
Унгали се мужко фир се суљане дена апне
Гусе гунгреле баалон ке буре
Кјун ре кјун ре
Кар гаја танха муже аисе
Кјун ре кјун ре
Каанч ке ламхон ки рех геј
Рех геј чооре.

Песна Текст на Rootha – TE3N – 2016 година

Оставете коментар